Cum sa cumperi mai usor o husa de telefon

Cum sa cumperi mai usor o husa de telefon

In acest text vom discuta despre importanta unor obiecte foarte mult subestimate insa cu o importanta capitala pentru siguranta telefonului dumneavoastra, insa si despre varietatea acestora si cum sa le putem diferenta si alege.
In cazul in care nu v-ati dat seama deja singuri, obiectul mult prea subestimat insa cu un rol vital pentru siguranta unui telefon este nimic altceva decat banala husa de telefon. Cu o simpla cautare putem sa obtine nenumarate rezultate, iar numarul acestora nu face nimic altceva decat sa ne bage si mai mult intr-o stare confuza, intrucat nu stim la ce sa ne uitam, iar acesta este motivul pentru care de multe ori ne uitam la ce este mai atragator pentru ochi, insa rareori este si util pentru telefon. Recomand huse tari.
Daca nu ne orientam dupa aspect, atunci cu siguranta ne uitam dupa pret, si acesta este din pacate un criteriu dupa care nu ar trebui sa ne orientam intrucat pretul nu este niciodata un indicator relevant pentru calitatea unui obiect, la care putem sa argumentam cu binecunoscutele obiecte care au un logo al unei firme mai cunoscute imprimat pe acesta, si are un pret mult mai ridicat decat ar trebui in mod normal. Acesta este exemplul perfect valabil si pentru o husa de telefon obisnuita. In timp ce unele branduri fabrica husa din materiale de calitate care fac husa sa reziste multi ani de la cumparare, alte firme fabrica husa din materiale de slaba calitate, insa cu un aspect care fura ochii si te fac sa omiti calitatea proasta a materialului din care este fabricata, sau si alte defecte relevante.
Cert este ca atunci cand ne orientam dupa orice obiect, chiar si huse de telefon, avem prostul obiecei de a ne ghida dupa anumite principii depasite care nu au sens, cum ar fi ca un obiect este mai de calitate cu cat este mai scump, sau altul ca un obiect mai frumos si placut la vedere este obligatoriu si mai bun, principii care o data ce le examinezi sub lupa incepi sa vezi cat de subrede sunt.
In afara de pret sau aspect exista si alte lucruri dupa care merita sa ne orientam, cum ar fi calitatea materialului, tipul husei sau poate cel mai important utilitatea acesteia, pentru ca degeaba ne cumparam o husa care arata foarte bine pentru a proteja un telefon cu un ecran de o mare dimensiune daca husa respectiva este slaba la acest capitol.
In concluzie, speram ca v-am ajutat in identificarea acelor factori mai relevanti pentru cumpararea nu numai a unei huse de telefon, ci si pentru orice alt obiect, factori cum ar fi cei enumerati si mai sus, legati de calitatea materialului, tipul husei sau utilitatea acesteia.

Leave a reply