Divina by Masatto face furori

Divina by Masatto face furori

Ai visat vreodata cu ochii deschisi? Sa fii departe de realitatea din jurul tau, sa evadezi din ceea ce traiesti, sa alergi cu talpile goale, simtind gustul libertatii? Sa visezi nu te costa nimic si poate fi o terapie care te ajuta sa te reechilibrezi uneori. Iar cand ai de partea ta si fotoliul Divina pare ca terapia de care te vei bucura este realmente una complexa si benefica corpului tau. Iata cum.

Masatto a creat Divina si de aici au inceput povestile celor care stiu sa se bucure de viata

Divina este un model de top din gama de fotolii de masaj de la Masatto. Face parte din gama premium si intelegi destul de repede cum si de ce. Este creat cu precizie si atentie la detalii. Este the best from the best. Pe scurt, din punct de vedere al tehnologiilor incluse Divina inseamna:

  • Sistem zero gravity, ce ridica picioarele ocupantului, inainte de masare. Pozitioneaza corpul in unghiul de gravitatie zero si te face sa te simti ca si cand ai pluti.
  • Doua mecanisme de masare 4D.
  • Tehnici diverse de masare, cu stretching thailandez pentru tot corpul.
  • Role de masare pentru zona talpilor si gambelor, pentru stimularea reflexoterapeutica a centrilor nervosi ce corespund cu organele interne.

Include de asemenea sistem de sonorizare controlat prin Bluetooth, iar pentru reglajele pe care le doresti ai la dispozitie pad cu touchscreen, aplicatie ce o poti instala si pe mobil cu ajutorul caruia sa controlezi programele. Iar suportul pentru acest device este comoditatea cu care vei putea face toate aceste miscari.

Te poti bucura de Divina prin testare gratuita

Ideal este sa stii ce cumperi si sa analizezi toate detaliile de functionare. Poti face asta si ceva mai mult. Testeaza la tine acasa, gratuit, Divina sau orice alt fotoliu de masaj. Poti trece pragul casei Masatto sau a unui showroom din tara (vezi locatiile in cadrul paginii oficiale).

Oferta suna asa: 30 de zile, timpul pe care il ai la dispozitie pentru a testa gratuit fotoliul. Iti va fi adus acasa de catre echipa Masatto si pus in functiune, vei primi consiliere si ajutor pentru a intelege functionalitatea acestuia.

Iar restul este poveste. Povestea ta despre cum te vei simti mai bine ca oricand. Afla cum poti beneficia de testare gratuita, despre tot portofoliul de produse Masatto si intra in lumea celor care stiu ca relaxarea nu vine pur si simplu, ci este rezultatul unei alegeri…divine!

Contact

Masatto Bucuresti +40 735 518 967

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenitescu, Nr. 14

Leave a reply