EXPERTOPTIC – magazin de optică medicală din Suceava cu servicii și produse de calitate premium

EXPERTOPTIC – magazin de optică medicală din Suceava cu servicii și produse de calitate premium

Multe persoane spun că trebuie să meargă la o optică medicală pentru un consult însă de fiecare dată amână acest lucru, din diverse  motive. Sănătatea ochilor este foarte importantă și nu trebuie tratată superficial. Nu toate simptomele precum durerile de cap, ochii înlăcrimați, roșeața sau usturimea pot fi doar pe fondul unei oboseli acumulate. Acestea pot ascunde probleme serioase, iar dacă nu sunt tratate la timp, se pot agrava.

Un consult periodic vă poate ajuta să depistați eventualele probleme și puteți, de asemenea, să le tratați la timp. Este important că atunci când doriți să faceți un consult, să apelați la specialiști în domeniu.

Ideea de a purta o pereche de ochelari de vedere numai este o problema atât de mare. Observăm că tot mai multe persoane îi poartă ca și accesorii, având în vedere că există acum pe piață foarte multe modele de unde să aleagă. Sunt chic și pot completa foarte elegant look-ul sau ținutele de zi cu zi.

EXPERTOPTIC oferă consultații gratuite

EXPERTOPTIC este lanț de magazine de optica medicala Suceava ce vine în atenția publicului cu produse și servicii de calitate. Oferă consultații gratuite și deține un stoc generos de ochelari de vedere, de soare, lentile de contact și alte accesorii.

Astfel de produse și servicii nu sunt disponibile doar pentru suceveni. EXPERTOPTIC este un lanț de magazine cu locații atât în Suceava, cât și în Botoșani (două magazine), Rădăuți, Fălticeni și Roman. Astfel că cei interesați pot apela cu încredere la experții de aici.

Consultația este gratuită. În pagina oficială puteți descoperi un formular pe care trebuie să îl completați cu datele personale sau puteți apela telefonic la una dintre locații. Echipa oferă consultanță personalizată în funcție de nevoi și preferințe.

În contextul în care aveți nevoie de o pereche de ochelari de vedere, îi puteți achiziționa tot de aici. Gama de produse este foarte largă, având rame de la branduri de renume precum Furla, Police, Ana Hickmann și multe altele. Prețurile de asemenea sunt accesibile, EXPERTOPTIC punând la dispoziție și oferte la unele produse.

Alegerea unei perechi de ochelari va fi mult mai ușoară, având în vedere că specialiștii de aici vă vor ajuta să îi achiziționați pe cei potriviți. Vor ține cont de preferințele dumneavoastră, de fizionomie, cât și de bugetul de care dispuneți.

La EXPERTOPTIC puteți apela și la serviciul de reparații ochelari

EXPERTOPTIC oferă și serviciul de reparații ochelari. Acesta poate fi efectuat pe loc sau într-un timp cât mai scurt. Specialiștii de aici pot înlocui brațele, șuruburile, pernițele, flexurile sau alt accesoriu rupt sau lipsă. Puteți vedea mai multe detalii despre serviciile noastre aici.

Alegerea ochelarilor de soare sau a lentilelor de contact este la fel de ușoară

Pentru că aceste magazine de optică medicală sunt complexe, de aici vă puteți achiziționa și ochelari de soare sau lentile de contact. Și în acest context echipa vă ajută să alegeți ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră.

Puteți alege lentile de contact cu dioptrii sau cosmetice. Acestea pot fi purtate atât ziua, cât și ziua și noaptea. În locațiile puse la dispoziție veți putea proba lentilele de contact pentru a face o alegere potrivită. De asemenea, stocul este în permanență completat cu soluții pentru întreținere, lacrimi artificiale, cât și dioptrii.

Cât despre ochelarii de soare, puteți alege dintr-o gama la fel de vastă de la branduri cunoscute pe piață.

Nu amânați consultația atunci când simțiți că ceva nu este în regulă. EXPERTOPTIC vă vine în ajutor cu produse și servicii de calitate, prețuri accesibile și consiliere personalizată.

Date de contact:

SUCEAVA: 0740 952 952

BOTOȘANI 1: 0744 754 754

BOTOȘANI 2:0755 538 538

RĂDĂUȚI: 0747 750 750

FĂLTICENI: 0751 341 341

ROMAN: 0755 589 589

Leave a reply