Aparatele de ventilat combinate, solutia ideala pentru spatii mici

Aparatele de ventilat combinate, solutia ideala pentru spatii mici

Evita aglomerarea de aparate electronice din casa optand pentru confortul aparatelor duble sau multifunctionale. Combinarea a doua functii de ventilatie intr-un singur aparat compact pe care sa-l puteti lasa efectiv si folosi pe tot parcursul anului este foarte atragatoare pentru consumatorii de astazi. Nu este nevoie sa mai cumparati un incalzitor portabil, precum nici un ventilator, ambele avand nevoie de a fi stocate sezonier. Depozitarea este o problema pentru multi consumatori care locuiesc in spatii mici, cum ar fi apartamente sau garsoniere, camine studentesti sau resedinte de seniori. Un aparat multifunctional pentru spatiul de locuit este o solutie excelenta.

Doar pentru a clarifica, unele incalzitoare portabile nu au un ventilator la bord pentru a ajuta la distribuirea de caldura in camera, dar acum ne referim la unitati portabile care ofera un cadru de incalzire, plus un aer care circula sau functie de racire, cu fiecare lucru independent de celelalte. Acest lucru va permite sa utilizati aparatul in timpul rece pentru a incalzi zona si il puteti utiliza, de asemenea, pentru a face spatiul mai confortabil in timpul sezonului cald cu ajutoarul ventilatorului.

Disponibilitatea de piata variaza de la functie de incalzire dubla cu setari de ventilator, dar si in functie de preturi, bineinteles. Acestea difera in mod considerabil, dar in general va puteti astepta sa platiti mai mult pentru o unitate cu aceste doua functii de confort independente. Preturile de pe Daclim sunt, de asemenea, influentate de stil si caracteristici pentru a ajuta la distribuirea caldurii sau aerului. Cele mai bune caracteristici includ eficienta energetica, functii independente, capacitatea de oscilare, termostat pentru controlul temperaturii si mai multe setari de viteza. Proiectul de ansamblu, marimea fizica si cat de bine se va potrivi in spatiul destinat sunt alte elemente ce ar trebui sa fie luate in considerare la achizitia unui astfel de aparat.

Cand miscarea aerului nu este suficienta pentru a face un loc confortabil in timpul verii cand este foarte cald, exista mai multe optiuni de alegere pentru functiile de incalzire sau racire. In afara de incalzirea intregii case, sisteme de ventilare si aer conditionat, proprietarii pot instala o unitate mini split, un fel de anexa la aerul conditionat, care are, de asemenea, si o functie de incalzire. Acestea sunt de obicei mai ieftine de instalat decat unitatile pentru intreaga locuinta si ofera incalzirea sau racirea eficienta a unei camere pentru a te bucura de confort pe tot parcursul anului.
Pentru ca nu au nevoie de conducte, sistemele mini split sunt mai usor de instalat intr-o casa finita. In plus, incalzirea sau racirea doar a acelor camere unde iti petreci cel mai mult timp, poate oferi o remunerare rapida a economiilor tale de investitii si de energie pe termen lung.

Leave a reply