Pahare de unica folosinta din materiale biodegradabile de la Snick Ambalaje

Pahare de unica folosinta din materiale biodegradabile de la Snick Ambalaje

Cat de mult ne ajuta ambalajele de unica folosinta? Acestea nu lipsesc din viata noastra in nici o zi, uneori folosindu-le fara sa constientizam importanta lor. Deci, cu siguranta sunt foarte importante.

Cafeaua la pachet nu lipseste atunci cand plecam in graba la munca la primele ore ale diminetii. Nici atunci cand plecam la pescuit sau intr-o minivacanta. Orice bautura la pachet ne face viata mai usoara, fie ca vorbim despre cafea, ceai, cappuccino, limonada, ciocolata calda si asa mai departe.

Poate ca nu realizam pe moment insa cautam sa avem cu noi la pachet pahare din materiale cat mai rezistente mai ales daca facem un drum mai lung. Cele biodegradabile sunt mult mai indicate in detrimentul celor din plastic din foarte multe motive.

In primul rand vorbim despre sanatatea mediului inconjurator cat si sanatatea noastra. In al doilea rand sunt mult mai rezistente si au si un design mult mai interesant.

Snick Ambalaje, furnizor important pe piata din Romania

Cei care fac parte din industria Horeca trebuie sa isi indrepte atentia catre furnizori care distribuie pahare de unica folosinta din materiale biodegradabile cat si alte ambalaje de unica folosinta. Asta pentru ca legea interzice utilizarea plasticului, fiind un material toxic pentru mediu cat si pentru sanatatea noastra. Pe langa faptul ca se descompune in foarte multi ani, acesta contine substante toxice ce ne pot afecta foarte mult.

Ambalajele biodegradabile vin ca o salvare a mediului deja poluat la cote alarmante. Snick Ambalaje este deja un nume pe piata din Romania si cautat de tot mai multe persoane. Detine o gama foarte larga de produse unde majoritatea sunt prietenoase cu mediul. Asta inseamna ca sunt de calitate. In plus, aici se gasesc preturi de producator, deci accesibile.

Snick Ambalaje a devenit partener de incredere pentru multe restaurante, cafenele, pizzerii, fast-food-uri si asa mai departe. Pe langa calitatea produselor pe care le ofera si preturile sunt foarte accesibile.

Iata de ce sa apelezi la Snick Ambalaje

Fie ca faci parte din industria Horeca sau te ocupi cu servicii de catering, aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru afacerea ta privind ambalajele de unica folosinta: sacose, caserole, cutii pentru pizza, paie, pahare, farfurii, tacamuri, caserole si asa mai departe. Privind realizarea lor, acestea sunt facute din mai multe materiale prietenoase cu mediul printre care lemn, hartie, carton, palmier, trestie.

Cat de spre preturi, trebuie spus ca Snick-Ambalaje.com vine cu oferte interesante pentru cei care au nevoie de astfel de produse. Spre exemplu cei care se ocupa cu serviciul de delivery au nevoie in permanenta de stoc de caserole, tacamuri si pungi. Astfel ca o comanda plasata aici vine cu multe avantaje.

Pentru o comanda de minim 2500 de lei discountul va fi de 10%, iar pentru comenzile mai mari de 500 lei, transportul este gratuit in orice oras din tara. In plus, Snick Ambalaje ofera si o sacosa gratuita cu mostre pentru ca cei interesati sa se poata convinge singuri de calitatea produselor.

Toate aceste detalii si multe altele pot fi gasite in pagina oficiale snick-ambalaje.com.

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a reply