Soluția viitorului pentru afacerea ta online – găzduirea SSD

Soluția viitorului pentru afacerea ta online – găzduirea SSD

Tot mai multe business-uri trec în momentul de față în mediul virtual. Ca proprietar de afacere, indiferent dacă e vorba de un start-up sau de un business consolidat, îți dorești să îți promovezi cât mai eficient produsele și serviciile în online.

Un factor crucial pe care nu trebuie să îl ignori este serviciul de găzduire web. Cum noutățile nu întârzie să apară în niciun domeniu, există și alternative revoluționare, mult mai eficiente și rentabile față de cele „tradiționale”. În cazul de față vom discuta despre găzduire SSD – soluția viitorului pentru orice afacere care activează în online. Răspunsuri la câteva întrebări și o serie de detalii suplimentare ne oferă chiar CEO-ul HostVision, Damian Ghițulescu.

Ce deosebește găzduirea SSD de soluția tradițională – HDD?

Singurul obiectiv al unui furnizor de hosting este să ofere oricărei afaceri virtuale un uptime cât mai bun, spațiu de stocare date suficient și, bineînțeles, o viteză de reacție cât mai bună din partea serverului.

Pentru a asigura toate aceste elemente, în momentul alegerii unui furnizor de găzduire, proprietarii de business-uri online caută informații despre puterea de procesare și memoria RAM de pe server, uitând un aspect foarte important – mediul pe care se face stocarea.

„Marea majoritate a firmelor de hosting folosesc încă soluția tradițională: mediile de stocare de tip HDD. Nu spun că această alternativă nu este una bună – soluția este mai accesibilă din punct de vedere al prețului. Cu toate acestea, internetul se dezvoltă și este nevoie de soluții mult mai eficiente. Pentru aceasta, recomand serviciile de hosting SSD.” – declară Damian Ghițulescu, CEO la HostVision.

Tehnologia SSD este o alternativă mult mai stabilă, rezistentă și eficientă de stocare a datelor. De ce? Ne explică tot CEO-ul companiei HostVision:

„În primul rând, stocarea pe SSD e mult mai avantajoasă deoarece nu implică deloc componente aflate în mișcare, precum sunt cele din HDD. De asemenea, la un HDD viteza de rotație a ajuns la un maxim ce nu mai poate fi depășit, în condițiile în care SSD-ul este de multe ori mai rapid.

Ca simplă comparație, la un SSD poți avea parte de viteze de transfer de 500 MB/s, în timp ce un HDD depășește rareori 140 MB/s. Alte avantaje demne de menționat ar fi faptul că SSD-urile se comportă foarte bine la temperaturi mai ridicate, fără să emită vibrații sau sunete deranjante.”

Cum îmi va ajuta găzduirea SSD afacerea online?

Răspunsul acestei întrebări pare destul de simplu.

„Îți dorești viteză și performanță în afișarea datelor? Treci pe găzduire SSD!” – recomandă fără ezitare CEO-ul HostVision.

În fiecare zi se lansează în online noi site-uri – unele ce dezvoltă un trafic semnificativ, sau altele care vizează doar creșterea performanței online. Găzduirea SSD este răspunsul ideal pentru oricare dintre situații.

Ce beneficii vei obține dacă alegi găzduire SSD?

– vei obține o creștere a vitezei de încărcare a site-ului
performanțele site-ului vor fi îmbunătățite, întrucât timpii de așteptare ai procesorului la citirea și scrierea de informații de pe HDD-ul serverului vor fi eliminați
– datele sunt pe deplin securizate, datorită algoritmului ce distribuie datele în întregul volum al spațiului de stocare SSD, evitând ciclurile de scriere repetată pe aceleași sectoare
– viteze de interogare ale bazelor de date considerabil îmbunătățite
– configuratiile oferite de noi pe medii SSD folosesc procesoare extrem de performanțe Intel de ultima generație, astfel puterea de procesare este mult îmbunătățită fata de majoritatea solutiile de hosting

Leave a reply