Personaje din desene animate si ursitoare pentru o petrecere inedita

Personaje din desene animate si ursitoare pentru o petrecere inedita

Modul in care se organizeaza diverse petreceri a evoluat in ultimii ani. Tot mai multi sarbatoriti, parinti sau nasi opteaza pentru personaje din desene animate si ursitoare pentru o petrecere inedita. Aceste personaje se inchiriaza pentru un spectacol de exceptie in cadrul serii, fie ca este vorba despre o aniversare, o nunta sau un botez. Fiecare personaj sau ursitoare isi desfasoara spectacolul in stil propriu, pastrand caracteristica personajului in cauza. Paradisul Personajelor este firma la care poti apela pentru un show inedit al petrecerii tale.

Exista mai multe aspecte de care invitatii tin cont atunci cand merg la o petrecere. Fie ca vorbim despre aniversarea celui mic, despre botezul sau sau despre nunta voastra, in orice caz puteti apela la animatorii si ursitoarele de la Paradisul Personajelor.

Se poate opta si pentru mai multe servicii, insa despre acestea vom discuta mai jos. Acest aspect al personajelor care pot face spectacol este cu siguranta unul pe care invitatii il vor lua in considerare. Felul in care s-au simtit, emotia si umorul trasmise vor impresiona invitatii, fiind un moment unic al petrecerii.

Ursitoarele si animatorii pot fi inchiriati in functie de pachetele dorite. Paradisul Personajelor iti pune la dispozitie mai multe pachete pe care le poti alege pentru petrecerea dorita. Nasi sau parinti, in ambele cazuri va puteti bucura de o alegere inspirata, de preturi optime si nu in ultimul rand de un spectacol deosebit in cadrul petrecerii.

Pachete potrivite oricarei petreceri

Paradisul Personajelor iti ofera acces la 3 pachete pe care le poti alege pentru orice petrecere. Este vorba despre pachetul Animatie, Ursitoare Gold Plus si Bebe Gold. Fiecare dintre ele ofera alte tipuri de servicii, iar pe langa acestea mai poti solicita si altele.

In ceea ce priveste pachetul Animatie, ai parte de nu mai putin de 5 ore de spectacol! Cei mici se vor distra de minune cu modelajul de baloane, joculetele si concursurile interactive alaturi de picturile pe fata care sunt incluse in acest pachet.

In cazul celui Ursitoare Gold Plus invitatii vor fi incantati de o interpretare live realizata de 3 ursitoare bune si una rea care are rol comic, un text personalizat, portretul bebelusului, pernuta bebelusului sau cadoul pentru nasi. Alaturi de aceste servicii mai sunt incluse tunul de confetti, petale de flori si modelajul de baloane in cadrul pachetului Ursitoare Gold Plus.

Bebe Gold este un pachet specializat pentru nunti si botezuri, in care aveti parte de un animator timp de 5 ore, masina de baloane, atelierul de creatie si pachetul Ursitoare Gold Plus. In acest articol ai mai multe detali.

Aniversari ale copiilor pline de divertisment

Pentru a le oferi celor mici multa distractie intr-un asrfel de eveniment, te invitam sa descoperi toate serviciile pe care le poti solicita de la Paradisul Personajelor.

Poti opta catre aranjamente cu baloane, ursitoare, animatori cu cele mai cunoscute personaje din desenele animate, crazy hair sau karaoke pentru cei mici.

Leave a reply