Alegerea unei camere de supraveghere pentru sediul afacerii

Alegerea unei camere de supraveghere pentru sediul afacerii

Sunt multe riscuri cu care se confruntă sediul unei firme sau depozitul unei afaceri: hoţi, angajaţi neloiali, asiguratori care nu vor să acopere daunele, etc. Soluţia ar putea fi instalarea unei camere de supraveghere, dar cum se alege modelul acesteia?

Tipuri de camere de supraveghere

Înainte de a se alege o cameră de supraveghere trebuie ştiute modelele acestui dispozitiv de monitorizare: camere video IR (infraroşu) de exterior, camere video dome de interior, camere video Box tot pentru interior, camere cu zoom, camere ascunse, etc.

Avantajele unei camere infraroşu

O cameră de supraveghere IR înregistrează la o rezoluţie bună în timpul zilei, dar este preferată pentru crearea unor condiţii de securitate în mediile mai puţin luminate sau pe timpul nopţii. Acest dispozitiv trece automat de la camera supraveghere Mobotixînregistrarea color la filmarea alb-negru. Ledurile cu infraroşu oferă o vizualizare mult mai bună pe întuneric decât poate vedea ochiul uman. Camerele IR pot fi instalate atât în interiorul clădirii, cât şi în exterior. În funcţie de performanţe, o astfel de cameră video rezistă la contactul cu apa, la temperaturi înalte sau scăzute.

Avantajele unei camere dome

Camerele dome includ, de asemenea, leduri infraroşu, sunt utile atât pentru supravegherea interioară, cât şi exterioară, asigură o pază antivandalizare şi au zoom. În plus, camerele fumurii prezintă avantajul că persoanele din încăpere (angajaţi, clienţi sau hoţi) nu îşi pot da seama dacă este urmărit colţul în care sunt ei sau este supravegheată altă zonă. Protecţia fumurie nu alterează calitatea imaginii.

Avantajele unei camere de supraveghere Mobotix

Echipamentele de supraveghere IP precum camere de supraveghere Mobotix oferă securitate maximă, având la bază sisteme tehnologice de vârf, bazate pe înregistrare video. Camerele Mobotixe sunt fabricate în Germania şi pot fi instalate în interiorul sau exteriorul clădirii.

Leave a reply