Schimbarea ecranului la Apple Watch la un service specializat

Schimbarea ecranului la Apple Watch la un service specializat

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, doar ca vrei sa fie de ultima generatie, sa aiba cele mai bune performante, cea mai buna durata de viata a bateriei, cele mai bune camere, va trebui sa aloci un buget foarte mare. Un exemplu de telefon care se incadreaza in aceste preferinte este Samsung Galaxy S21 Plus care costa in jur de 5.800 de lei. Din cauza ca telefonul pe care si-l doresc este prea scump, persoanele aleg sa se orienteze catre un alt telefon pe care si-l permit. Dar exista o varianta care iti da posibilitatea sa economisesti aproximativ 200-300 de lei. Aici ma refer la telefonul resigilat. Doar ca multe persoane evita aceasta optiune pentru ca se tem ca vor primi un telefon spart sau stricat, astfel ca va fi nevoie de unele reparatii ulterioare, deci alta suma de bani cheltuita. Dar nu se poate intampla asa ceva. Daca nici tu nu sti ce presupune cu adevarat telefonul resigilat, este indicat sa urmaresti explicatia de mai jos.

Atunci cand o persoana isi cumpara un nou telefon, ea primeste automat dreptul de retur intr-un interval de maxim 30 de zile. Deci in acest interval ea va folosi telefonul normal, doar ca este posibil sa isi dea seama ca nu ii mai place telefonul, ca avea asteptari mai mari de la telefon, ca voia o durata de viata mai mare a bateriei sau orice alt motiv. Ei bine, ea poate sa returneze telefonul daca se incadreaza in acel interval. Doar ca, inainte de a se accepta returul, starea si functionalitatea telefonului se va verifica, iar daca telefonul prezinta vreo problema, defectiune, interioara sau exterioara, returul nu se va accepta. Dar daca telefonul este in regula si nu prezinta nicio problema, returul se va accepta, persoana in cauza isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune din nou la vanzare dar cu o reducere in jur de 200-300 de lei. Deci, daca de exemplu, vrei sa iti cumperi un Samsung Galaxy A71, doar ca ai prefera sa reusesti sa economisesti in jur de 200-300 de lei, atunci poti sa te gandesti la versiunea de a-l cumpara resigilat. Nu va trebui sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie nevoie de un nou ecran Watch.  Daca telefonul ar fi fost spart, telefonul nu ar fi fost acceptat.

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon care a fost utilizat de catre altcineva inaintea ta, inseamna ca nu vei fi primul utilizator. Din diverse cauze, persoana respectiva a returnat telefonul, iar pentru ca telefonul arata si functiona bine, returul a fost acceptat. Deci un mai trebuie sa iti fie frica sa cumperi un telefon resigilat, pentru ca el nu va fi spart sau stricat.

Leave a reply