Avantajele unui site One Page

Avantajele unui site One Page

Site-urile de tip One Page au devenit din ce in ce mai preferate de catre posesorii de afaceri care nu au foarte mult continut de expus, dar care isi doresc sa se faca auziti si in mediul online.

In plus, agentiile de web design recomanda aceasta tehnica, mai ales datorita aspectului usor diferit pe care il ofera intreg site-ului, acest detaliu avand numeroase avantaje si beneficii.

Tocmai de aceea, in articolul de astazi vom descoperi principalele avantaje ale One Page-ului si care sunt adevaratele motive pentru care acesta este atat de iubit si apreciat.

Viteza de incarcare

Cel mai important avantaj al unui astfel de site este reprezentat, fara doar si poate, de viteza de incarcare. Fiind construit pe o singura pagina, prin tehnica infinite scroll, astfel de pagini web au o viteza de incarcare superioara fata de site-urile clasice.

In plus, datorita informatiei clare dar si destul de reduse, ce cuprinde strict esentialul, pagina dumneavoastra poate fi gasita mult mai usor in cautarile Google, dar si in momentul in care cautati o informatie propriu-zisa in cadrul site-ului.

Mai mult decat atat, informatia clara si eficienta este mai mult decat suficienta in ghidarea vizitatorului, nefiind nevoie de link-uri sau imagini care sa le distraga atentia si care limiteaza semnificativ viteza de incarcare a paginii.

Mentinerea interesului vizitatorului

Desi poate parea greu de crezut, un site de tip One Page reuseste sa mentina interesul vizitatorului mult mai mult timp in comparatie cu un site obisnuit, compus din mai multe pagini.

La baza acestuia se afla tehnica infinite scroll, astfel ca tot continutul site-ului web este special conceput si plasat astfel incat publicul sa fie din ce in ce mai curios de serviciile pe care le oferiti. Tocmai de aceea, acesta va petrece mai mult timp pe sit, devenind din ce in ce mai captivat de content-ul publicat.

Usor de optimizat

Din cauza link-urilor si a diferitelor efecte, unele site-uri compuse din mai multe pagini au tendinta de a fi foarte greu de optimizat pentru telefoanele mobile sau tablete, unde dimensiunile sunt reduse.

Astfel, accesul in cadrul acestor pagini web este foarte dificila, deci, se pierde popularitatea. In schimb, in cadrul site-urilor de tip One Page, nu putem spune acelasi lucru.

Fiind pagini web care contine exclusiv esentialul in continut si imagini, acestea pot fi optimizate mult mai usor pentru telefoanele mobile sau tablete, astfel incat oricine sa va poata accesa afacerea.

Leave a reply