Saloane de pensat în Ploiești sau în alte 40 de orașe, disponibile cu Stailer 

Saloane de pensat în Ploiești sau în alte 40 de orașe, disponibile cu Stailer 

Aspectul fizic este un considerent principal pe care toată lumea caută să-l îngrijească și să-l îmbunătățească constant. Chiar și bărbații apelează la produse de styling pentru ca părul să le reziste și pe timp de vânt sau ploaie. Unele saloane de beauty au adoptat spre exemplu pensatul cu ață, pentru a reduce din durerea cauzată de pensetă. Dar pentru a încerca ceva nou, trebuie să ai încredere în acel salon și în cosmeticiană, mai exact.

Pentru a găsi un salon de încredere, unde să te lași liniștită pe mâini specializate poți apela la serviciile de programare Stailer. Saloane de pensat in Ploiesti, București, Iași, sau Suceava și alte 40 de orașe sunt disponibile pe platformă. De acum nu trebuie să mai iei la pas străduțele pentru a da de un salon care să fie cotat bine pe Google. Stailer le caută pentru tine.

Economisește timp cu Stailer

Din lipsă de timp și pentru că de multe ori serviciile de beauty la care apelăm sunt necesare urgent, renunți în a mai citi anumite recenzii despre salonul găsit. Acest lucru se poate observa prin execuția proastă a pensatului sau a machiajului. Multe persoane au renunțat la serviciile saloanelor întocmai pentru că nu au fost mulțumite de rezultat. Ei bine, accesând Stailer nu se mai pune problema de așa ceva. Saloanele listate aici oferă servicii premium și dispun de un personal calificat.

Pașii pentru o programare sunt destul de simpli. Cauți Stailer, intri pe pagină, selectezi orașul, serviciul și gata. Imediat îți apar saloanele din zona ta, cu tot cu poze din interior. Ba chiar poți să citești și recenziile celorlalți utilizatori care au beneficiat de serviciile respectivului salon.

Te poți programa în voie, la ora dorită de tine, pentru că îți poți sincroniza programul cu ce al cosmeticianului. Îl vezi în timp real și nu mai stai după acesta până reușești să te programezi. Simplu și ușor.  Stailer și tehnologia s-au îmbinat perfect creând astfel un sistem bine pus la punct pentru a ușura viețile și pentru ca oamenii să poată economisi timp prețios.

Aplicația Stailer direct pe telefon

Aplicația cu același nume poate fi descărcată de pe App Store, Google Play sau App Gallery, în funcție de modelul telefonului. Este gratuită și o poți accesa de câte ori dorești, făcând programări nelimitate. Poți programa chiar și persoanele dragi sau prietenii. Vei primi  și o confirmare care să te asigure de locul rezervat în cadrul salonului.

Din setările telefonului poți seta reminder-ul care te poate anunța cu ceva timp înainte faptul că ora programării se apropie. Stailer te ajută întotdeauna să beneficiezi de servicii complete în cadrul saloanelor. De acum nu mai trebuie să stai cu grijă pe scaunul sau pe masa cosmeticienei. Rezultatul va fi pe măsură, iar tu vei reveni cu siguranță în salon. Vezi aici saloane de cosmetica din Ploiesti.

Prețurile serviciilor nu diferă atunci când ajungi fizic la programare. Prețul stabilit la programare va rămâne același și nu se va modifica.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a reply