Investitia intr-o navigatie auto – ideala pentru orice tip de masina

Investitia intr-o navigatie auto – ideala pentru orice tip de masina

Foarte multe persoane evita sa cumpere o navigatie auto din o multime de motive. Printre ele se numara si tendinta de a crede ca aceasta va suferi modificari pentru montajul navigatiei. Masina nu este in pericol, consumul bateriei nu se va mari si in plus este extrem de utila. Un sistem de navigatie este ideal pentru orice tip de autoturism si reprezinta o investitie excelenta.

Sistemele de navigatie erau considerate ceva de neatins, cum doar masinile foarte noi erau dotate cu acestea. Astazi, este din ce in ce mai simplu sa iti actualizezi masina. Cu navigatia potrivita poti avea oricand GPS, muzica, aplicatii si retele sociale chiar pe bordul acesteia. Montajul unui astfel de sistem nu presupune modificari la instalatia electrica sau la bord. Comenzile se iau de pe volan, iar bateria ramane cu acelasi consum.

Confortul de la volan este vital cand trebuie sa parcurgi drumuri lungi. Este important sa stii drumul si sa poti alege oricand o alta ruta pentru siguranta. GPS-ul de obicei actualizeaza in timp real toate evenimentele ce apar pe carosabil, inclusiv lucrari sau ambuteiaje. Prin folosirea GPS-ului vei putea pleca pe o alta ruta sau cunoaste timpul de asteptare in trafic.

Investitia intr-o navigatie auto – ideala pentru orice tip de masina! Chiar daca masina ta nu este intocmai ultimul model, te poti indrepta catre navigatia Android care se poate monta pe bordul masinii tale. Pe site-ul navigatiiandroid.ro gasesti o multime de accesorii si navigatii pentru numeroase marci si modele de masini. Poti comanda online tot ce ai nevoie, inclusiv navigatii BMW e46.

Navigatiile disponibile pe site au capacitatea de a te indruma pe soseaua corecta in timp ce te bucuri de muzica preferata. Cu ajutorul functiei Dual Zone, relaxarea de la volan se sporeste, confortul soferului trece pe primul lor si drumul nu mai pare atat de lung. Vei cunoaste din timp toate rutele accesibile pentru destinatia dorita si astfel eviti agitatia din trafic.

Ecranul navigatiei va arata si consumul de carburant. Aceasta functie urmareste consumul economic si nu in ultimul rand sofatul sigur. Odata ce apesi pedala de acceleratie vei vedea in bord consumul de carburant care evident se mareste. In acest fel vei evita sa accelerezi daca nu este necesar, conducand in siguranta pe toate drumurile.

Navigatia se poate folosi la fel ca un telefon, fiind posibila preluarea si initierea apelurilor fara sa utilizezi telefonul. Orice contact din telefon va fi vizibil pe ecarnul navigatiei, astfel eliminand riscul de a lua amezi usturatoare in trafic. De asemenea, vei fi mai atent la drum si cu mainile doar pe volan pentru efectuarea oricarei manevre in siguranta.

Investitia intr-un sistem de navigatie este foarte utila si perfecta pentru orice sofer! Cele de la navigatiiandroid.ro vin impreuna cu o camera de marsarier cadou, care iti permite sa parchezi corect si in siguranta. In pachetul lor se afla toate cablurile necesare pentru instalarea lor, montajul fiind rapid si foarte simplu.

Leave a reply