Reparatii rapide pentru telefonul tau mobil

Reparatii rapide pentru telefonul tau mobil

Telefoanele mobile au devenit un adevarat accesoriu pe care toata lumea il are. Fie ca vorbim de cele smart sau clasice, in orice caz telefonul mobil este un “must have” al tuturor.

Timpurile s-au schimbat si lumea a evoluat, iar tot mai multi oameni dispun de gadgeturi smart pe care le folosesc pentru diferite activitati. Atunci cand se defecteaza, acest aspect poate deveni o problema majora, mai ales daca gadgetul este cel care stocheaza informatii importante. In acest caz, poti apela la reparatii rapide pentru telefonul tau mobil.

MobileFIX este locul in care poti merge cu telefonul si sa il ai inapoi in doar 30 de minute. Service-ul dispune de toate piesele necesare pentru a presta reparatii complete si eficiente in mai putin de o ora pentru toti clientii. Se pot solicita diferite reparatii, pe care le gasesti pe site, alaturi de pretul pe care il vei plati pentru acestea. MobileFIX este un service GSM autorizat cu personal specializat in acest domeniu, care iti ofera ajutor atunci cand telefonul tau are o problema.

Pe site-ul mobilefix.ro poti vedea care sunt toate reparatiile pentru telefoanele Samsung, dar si pentru cele de la Apple. De asemenea, sunt disponibile informatii cu privire la reparatiile pentru laptopuri si PC-uri. Vei vedea costurile acestor servicii inainte de a merge cu telefonul sau cu laptopul la service, asadar nu trebuie sa te ingrijorezi asupra acestui aspect.

Toate modelele din cadrul brandurilor cunoscute pot fi reparate

Service-ul presteaza servicii pentru toate modelele de la Samsung si iPhone, iar pentru a vedea pretul pentru fiecare este necesar sa selectezi un model. Vei descoperi alaturi de preturi si serviciile pe care le poti alege pentru telefonul tau.

In materie de reparatii pentru Samsung, poti opta pentru inlocuirea bateriei, pentru inlocuirea difuzorului, pentru inlocuirea sticlei, inlocuirea sau schimbarea display-ului, a mufei, reparatii la placa de baza sau solutionarea problemelor in cazul in care telefonul a cazut in apa. De cealalta parte, in materie de reparatii pentru iPhone, lucrurile stau la fel de bine. Se poate opta pentru aceleasi servicii.

Alaturi de toate acestea, sunt disponibile reparatiile pentru laptopuri si PC-uri care sunt in numar mare. Nu doar reparatii, ci si solicitarea instalarii unor pachete de programe, a Windows-ului si asa mai departe sunt incluse pe lista de servicii. Pentru toate acestea, vezi site-ul mobilefix.ro si descopera costurile fiecaruia.

Arie de acoperire in toata tara pentru serviciile dorite

MobileFIX este un service localizat in Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov si Constanta. Chiar si asa, in cazul in care nu poti ajunge la niciuna dintre locatii, poti trimite telefonul prin curier. Nu mai trebuie sa iti faci griji asupra faptului ca nu te afli in apropierea service-urilor, deoarece poti trimite dispozitivul prin curier, iar in doar doua zile poti beneficia din nou de dispozitivul tau reparat.

Pe site ai la dispozitie toate detaliile privind acest aspect, cat si pasii pe care trebuie sa ii urmezi in vederea trimiterii acestuia prin curier.

Leave a reply