Unde gasim portjartiere si ciorapi pentru portjartier

Unde gasim portjartiere si ciorapi pentru portjartier

Stim cu totii, portjartierul este un accesoriu sexy. Orice femeie trebuie sa stie ca poate obtine un look sexy, seducator atunci cand poarta dresuri cu portjartier. Stim la fel de bine ca aceasta combinatie a fost dintotdeauna una cu asa potential si iata ca si acum continua sa fie astfel.

Desigur, o astfel de abordare intima de acest gen poate pune in incurcatura. Unii asociaza ideea de portjartier cu o femeie puternica, intrucat trebuie sa emane incredere de sine pentru a afisa o astfel de combinatie.

Intr-adevar este un as ce poate fi scos din maneca. Asadar, micul secret despre ce poarta sub haine, sub o tinuta eleganta poate fi si ceea ce ii ofera incredere mai mult ca oricand. Se simte bine, arata bine.

Portjartierul in zilele noastre

Daca te intrebi unde gasesc portjartiere afla ca magazinele de specialitate sunt ofertante din acest punct de vedere. Nu omit astfel de lenjerie si au si motive sa nu faca asta. Dresurile si portjartierul sunt parte din arsenalul feminin. Ce-i drept nu se vor gasi oriunde, mai ales tinand cont ca trebuie sa fie calitative si sa nu jeneze la purtare.

Cu textura fina din tulle, cu terminatii din dantela, fie ca sunt mati sau tip plasa, simpli, accesorizati, dresurile pentru portjartier pun in valoare silueta. Este de preferat ca acestia sa fie alesi din categoria celor speciali pentru a fi combinati cu portjartier, desi se pot opta si pentru cei cu banda. Tine cont insa de cum se intind pe picioar, de imaginea creata.

Pentru a plusa si a oferi un stil senzual si al ciorapilor, la Sosetaria sunt puse la dispozitie tipuri de dresuri pentru portjartier cu modele – linii fine de-a lungul piciorului, fir metalizat sunt cateva optiuni ce starnesc interes de la prima vedere.

Au diferite grosimi, de la 8 den la 60 den, in diferite tonuri de culoare si sunt semnati Fiore, Knittex sau Marilyn. Asadar sunt si calitativi, tinand cont de brandurile acestea ce au o reputatie pe plan international.

Cand si cum porti dresuri cu portjartier

Se spune ca despre eleganta feminina nu este nimic de invatat. Ea vine de la sine, din frumusetea fiecarei femei si trebuie etalata cu bun gust.

Asadar, dresurile cu portjartier nu au neaparat o regula despre cum sa fie purtate, caci intuitia iti va spune ca este vorba despre un stil elegant. Vei purta astfel de dresuri la orice ocazie consideri, dar mai ales in cadre formale, elegante sau atunci cand simti ca doresti sa fii provocatoare.

In general astfel de optiuni sunt considerate mai sofisticate astfel ca merita sa fie o alegere pentru tinute de asemenea pretentioase. O rochie de seara superba care te face sa rosesti pe cat este de frumoasa merita sa fie purtata cu dres si portjartier, ceea ce te va face sa te simti ca vei cuceri toate privirile cand pasesti. Doar stii ca atitudinea este o completare a tinutei!

Portjartierul nu trebuie sa fie etalat sau vizibil sub haine. Asadar alege marimea potrivita tie si din gama celor calitative. Fii sigura ca prinderea a fost facuta corect si te simti confortabil, altfel efectul este unul nedorit.

Leave a reply