Un scaun de birou il alegi sa fie potrivit pentru spatiul tau

Un scaun de birou il alegi sa fie potrivit pentru spatiul tau

Scaunele de birou sunt desigur utile. Nu poti pune in fata biroului un scaun oarecare si sa te astepti sa ai parte de confort. Pana cand sa fie la moda si mai accesibile scaunele ergonomice, cele cu roti, ajustabile la inaltime, am folosit pe cele fixe. Nu erau deloc placute, pentru ca trebuia sa te ridici sa repozitionezi scaunul. Trebuia neaparat sa fie moale, altfel statul pe scaun devenea un chin.

Producatorii de scaune de birou au inceput sa gandeasca variante tot mai prietenoase la capitolul confort, pe masura ce era digitala se accentua. Altfel spus, serviciile au trecut in mediul online, munca in sine devenea tot mai mult la birou, in fata computerului.

Statul pe scaun cate 8 ore pe zi la munca si altele oriunde – acasa, in vizita, in asteptare la medic sau in alte institutii – impunea nevoia clara de scaune tot mai confortabile. Si au aparut. Acum avem modele diverse, dar nu prea ne pricepem sa le alegem corespunzator.

Scaunul de birou acasa

Ai mana libera sa il alegi. Iti setezi un buget, insa cel mai adesea aici este si prima greseala, aceea de a cauta ce este mai ieftin. Daca tii la confortul tau, atunci ar fi bine sa lasi pretul ca grija de final.

Vei gasi la DivaHome optiuni. Sunt preferate cele rotative, reglabile, fara manere, din materiale tip plasa, mesh care lasa aerul sa patrunda si deci nu retine atat de usor mirosuri. In plus, nu vei simti ca te incalzesti excesiv stand pe scaun.

Important de precizat este ca astfel de variante sunt practice pentru ca nu ocupa mult spatiu. Un design minimalist care sa te multumeasca deci. Atentie insa, daca muncesti de acasa si ai efectiv biroul acasa, atunci treaba se complica.

Cum numarul de ore de  stat pe scaun vor fi mai multe, tine cont ca ai nevoie de confort absolut. Vei prefera si suport pentru maini, cu spatar ce se muleaza pe forma corpului, sustinand coloana mai bine pentru ca tine cont de curbura naturala a acesteia. Astfel de modele sunt ceva mai scumpe, dar merita.

Scaunul de birou la locul de munca

Aici predomina modele din piele, naturala sau ecologica, rezistente la uzura. Cele in stil directorial permit poate si balansul spatarului, avand desigur si posibilitatea de a se regla la inaltime. Cat despre partea cromatica sunt preferate culori neutre, de obicei regasim pe cele negre sau maro cel mai adesea.

Este firesc de ce, acestea se incadreaza foarte bine in orice decor. Asadar sobre si minimaliste, dar cu un grad mare de rezistenta la uzura – roti de calitate, piston bun cu actionare usoara etc. – sunt detaliile ce definesc scaunele de birou de la locul de munca. Numai ca angajatii au prea putine de spus la aceasta achizitie.

Pentru alegeri inspirate, DivaHome pune la dispozitie o varietate de modele, ideale atat acasa, cat si la biroul de la locul de munca. Aceeasi varietate o regasim si la capitolul preturi.

Leave a reply