Tratamentul de albire eficient si usor de folosit – descopera benzile Crest

Tratamentul de albire eficient si usor de folosit – descopera benzile Crest

In ultimii ani am devenit mai atenti la imagine si punem mai mare accent pe asta. Ce-i drept si optiunile pe care le avem sunt in masura sa ofere contextul potrivit pentru asta. Daca spre exemplu te simti complexat/a de culoarea dintilor tai, ai oricand optiunea de albire. Nu trebuie sa depinzi de sedinte, programari si medici stomatologi; asta daca apelezi la benzile Crest.

Un tratament albire bazat pe benzi de albire, cum sunt cele de la Crest, a devenit tot mai popular, asta datorita avantajelor pe care le prezinta. Trebuie sa stii ca acestea sunt disponibile pentru a fi achizitionate online, iar preturile nu sunt de speriat, avand in vedere si ce pot oferi.

De ce benzile Crest

Atunci cand culoarea dintilor tai nu mai este una satisfacatoare – cand ii vezi mai galbeni, pentru ca esti fumator, consumator de cafea si nu numai – vei face tot ce este posibil pentru a remedia situatia. Insa, nu este de ajuns sa te bazezi pe un periaj mai intens, profesional. Astfel, ai nevoie de produse menite sa actioneze asupra dintilor, asupra petelor depuse pe acestia.

Benzile Crest vin sub diferite tipuri, de la cele pentru persoane cu dinti sensibili, pana la cele cu actiune rapida – aici diferenta se face in concentratia de peroxide de oxigen, mai mica sau mai mare. Contin un numar divers de benzi, pentru un numar divers de tratament. Astfel de produse sunt de provenienta americana si sunt deja foarte populare in tara.

Cum le folosesti

Benzile Crest sunt mai usor de folosit decat ai crede. Acestea se aplica pe dinti, creand acel strat peste dentitie. Actiunea o face substanta activa prezenta, fara ca utilizatorul sa depuna  un efort.

Nu trebuie sa periezi intens, nu trebuie sa te expui unei lumini, sa stai numai intr-o anumita pozitie, etc. – daca ai optat vreodata pentru albirea la un cabinet, stii deja ca aceste detalii descriu acel tratament. In fapt, cand porti benzile Crest nu trebuie sa faci nimic altceva, ba chiar poti sa iti urmezi rutina, sa te relaxezi, sa te hidratezi, etc.

Dupa timpul de actiune indicat, pana la 60 de minute maximum, vei indeparta benzile de pe dinti. Repetand procedura ajungi sa iti albesti dintii fara doar si poate. De fapt efectul incepe sa se vada inca de la a doua aplicare, insa se prea poate sa fie mai neuniform, deci trebuie sa continui tratamentul.

Considerate un echivalent mai accesibil si facil de folosit fata de tratamentele cu laser, benzile si kiturile de albire a dintilor precum sunt produsele Crest cunosc prea putine restrictii. Spre exemplu, cei cu dinti sensibili pot alege produsul specific destinat persoanelor cu o astfel de problema – astfel, continutul de peroxid este mai mic, actiunea de albire este mai delicata, drept urmare nu este influentata si nici amplificata sensibilitatea dentara.

Daca ti-au starnit interesul poti descoperi toate detaliile despre astfel de produse din cadrul paginii oficiale, benzicrest.ro.  Descopera cum poti sa iti albesti dintii eficient si fara prea mare efort.

Leave a reply