Tipuri de masaje care te vor surprinde

Tipuri de masaje care te vor surprinde

Stim despre masaje ca au un rol terapeutic, ca relaxeaza si induc o stare generala de bine. Nu trebuie sa depui efort in acest sens, ceea ce este si mai incantator. De-a lungul timpului, masajele au inceput sa fie influentate de multi factori – tehnici combinate ce au dus in cele din urma la lansarea pe piata a unor noi concepte.

Daca pana acum credeai ca masajele sunt cele anticelulita sau cele de relaxare, iata cateva dintre cele despre care putini stiu, dar care sunt disponibile pentru cei care doresc sa experimenteze ceva nou.

Masajul cu scorpioni

Se crede ca acesta este un remediu impotriva stresului. Se practica in insula Java, Indonezia si pentru masaj vei plati doar un dolar. Interesant este ca in Occident pretul unei astfel de sedinte de masaj este de 1000 de dolari. Se folosesc 10 scorpioni negri.

Masajul implica nimic mai mult decat a lasa scorpionii sa misune pe trup. Desigur ca reactia este de frica, o explozie de adrenalina in a stapani astfel de stari, care culmea, combate stresul.

Chiar daca scorpionii te vor intepa, acest lucru este de asemenea benefic. Pentru a afecta santatea e nevoie de mai bine de 300 de astfel de intepaturi.

Masajul erotic

Poate ca nu este atat de periculos, dar incitat este cu siguranta. Se practica intens astfel de masaje, ba chiar sunt si saloane de profil, cu locatii peste tot in capitala si nu numai. Online sunt inregistrate cateva dintre acestea, ce ofera masaj erotic sector 1 si nu numai, dar cel mai probabil sunt si mai multe in realitate.

Exista si aici diversitate, care incepe cu masajul erotic realizat de o maseuze complet sau partial dezbracata si continuand cu masajul pentru cupluri. Alte optiuni de acest gen se regasesc la Masaj Club.

Masajul cu foc

Exact asa cum suna, presupune un foc. Se desfasoara cu atentie maxima si se pare ca ajuta la regenerarea celulara, reduce ridurile si trateaza pielea uscata. Pentru un astfel de masaj un prosop este imbibat in alcool si lasat sa arda. Stratul este unul generos pana la piele.

Un astfel de masaj presupune desigur si un control al emotiilor, dat fiind ca reactia de panica pare sa fie prima care te incearca. Beneficiile sunt mai degraba de ordin estetic si nu orice salon practica asa ceva. Mai degraba pe piata externa sunt astfel de nebunii.

Tehnicile de masaj pot fi si ele atat de diverse. Corelam cu masajele acele miscari care relaxeaza si detensioneaza, insa ele pot implica si mai multa forta, batere, ciupire, tapotare, framantare de asemenea.

In functie de tipul exact de masaj, tehnicile sunt relevante si specifice, iar preturile pe masura. Se pare ca acolo unde oamenii si-au dat seama ca masajele pot fi mai mult decat benefice, au creat combinatii de tehnici pentru a oferi publicului sansa de a experimenta mai multe.

Asadar, masajul este surprinzator uneori. Cu o traditie indelungata, se reinventeaza si vine cu tot felul de variante incat ar putea fi greu de spus ca le cunosti pe toate.

Leave a reply