Tipuri de cazari pe toate gusturile

Tipuri de cazari pe toate gusturile

Hoteluri boutique – Ca si in cazul pensiunilor, termenul de “boutique” ii cam sperie pe turistii cu buget redus. Multe hoteluri de acest tip sunt de mult timp axate pe eleganta si stil, dar de scurta vreme se axeaza si asupra economiei si a valorii.

Unele dintre aceste locuri nu ofera locatii atractive si preturile rezonabile le aduc in atentia turistilor. Astfel de hoteluri, similare, exista si in alte locatii concurente cu lanturile celebre, oferind confort similar la preturi mai mici.

Hoteluri capsula – In primul rand au fost introduse calatorilor din Japonia in timpul anilor saptezeci. Hotelurile capsula ofera spatiu minim si confort, dar de obicei compenseaza pentru aceste deficiente cu comoditatea locatiei si preturile mai mici.

Dincolo de Japonia, conceptul este acum introdus in terminale de aeroport si in locuri cum ar fi Manhattan, unde spatiul este o prima destul de scumpa. Variatiuni pe concept pot include camere reale care sunt numite cabine sau pastai. In unele dintre aceste locuri, exista o utilizare a politicii de platesti pentru ce primesti care necesita taxe suplimentare pentru prosoape, aer conditionat si alte facilitati.

Cazari extinse

Prin definitie, astfel de apartamente in regim hotelier ii satisface pe vizitatorii care vor cheltui cel putin cinci nopti consecutive. Daca nu esti in deplasare continua si stai intr-un singur loc de unde sa faci excursii de o zi la alte puncte din regiune, un angajament de cinci nopti, probabil, este deja in planurile tale.

Dar aceste apartamente in regim hotelier, de asemenea, sunt o atractie deosebita pentru oamenii de afaceri care doresc doar sa-si petreaca o noapte in deplasare si care le ofera facilitati atractive si turistilor cu buget redus: bucatarii, facilitati de spalatorie gratuite, Wi-Fi gratuit si multe altele.

Schimb de case

Gandeste-te: nu are un sens perfect sa faci schimb de adresa cu cineva pentru un timp, pentru a evita facturile de hotel si pentru a trai ca un localnic? Nu e pentru toata lumea. Dar daca a-i putea trai confortabil in caminul altcuiva, care sa locuiasca in casa ta, ia in considerare un schimb de origine.

Aceste aranjamente nu sunt deosebite prin nimic nou, dar acestea au fost realizate mult mai usor de cand cu dezvoltarea internetului. Exista site-uri web pe care le puteti vizita si care va permit sa va alaturati pentru a explora liste de oameni care doresc sa faca schimb de case, sau cel putin care v-ar gazdui in casa lor o perioada pentru a face la fel pentru ei la o data ulterioara.

Leave a reply