Te-ai gândit vreodată să lucrezi ca model de videochat?

Te-ai gândit vreodată să lucrezi ca model de videochat?

Mai mult ca sigur ai auzit despre videochat că este un job foarte bine plătit din urma căruia poți avea foarte multe beneficii. Dacă aceste lucruri îți sunt cunoscute, mai mult ca sigur te-ai gândit că ai putea să apelezi și tu la un astfel de job și că astfel, toate visele ți se vor îndeplini.

Foarte multe fete își doresc să facă un astfel de pas, să-și schimbe viața cu un job foarte bine plătit, însă majoritatea renunță la această idee din diferite motive. Dar ce le oprește cu adevărat să facă asta? De ce sunt reticente în ceea ce privește videochatul?

Am vorbit cu câteva fete ce lucrează la Global Models, un studio de videochat Bacău. Acestea ne-au dezvăluit de ce au avut rețineri la început și ce le-a împiedicat să-și aleagă acest job mai repede.

Te gândești la ce va spune lumea!

Fără dar și poate, acesta este principalul motiv pentru care încă nu ai făcut acest pas. Gura lumii a ajuns în ziua de astăzi să ne dicteze viața, să ne dicteze ce trebuie să facem și ce nu, să ne ghideze pașii și să ne influențeze deciziile pe care le luăm. E normal? Ar trebui să ne lăsăm atât de mult influențați de cei din jur?

Foarte multe fete spun că „Dacă mă vede cineva cunoscut? Ce fac după?”. Trebuie să clarificăm aici un lucru : e practic imposibil să te vadă cineva  cunoscut pentru că studioul Global Models lucrează exclusiv doar cu site-uri ce transmit în restul Europei, România fiind complet exclusă. E posibil să ai clienți americani, clienți arabi, clienți japonezi, dar români, slabe șanse!

Foarte multe fete își pun întrebarea: Oare cum le voi explica asta părinților mei? Global Models garantează confidențialitatea 100%, așa că nu ar trebui să-ți faci griji din acest motiv.

Te gândești că e prea frumos să fie adevărat

Ținând cont că ne-am născut într-o țară care ne-a obișnuit să ne mulțumim cu puțin, românul când aude de un domeniu în care ar putea câștiga mai mult ca salariul mediu pe economie, crede că ori e minciună ori e ceva ilegal la mijloc. Ei bine, răspunsul e nici, nici!

Videochatul este un domeniu foarte căutat la perioada actuală. Există mii de clienți în întreaga lume, e un domeniu care a prins foarte mult amploare în ultima vreme și care va continua așa. Socializarea este un lucru pe care roboții nu au reușit să-l înlocuiască încă, de aceea videochatul este o meserie de viitor.

Din videochat poți, într-adevăr, să-ți permiți tot ce ți-ai dorit vreodată. Mașina de vis, casă, vacanțe de lux, haine, bijuterii, cosmetice, toate pot fi ale tale dacă faci acest pas și lași prejudecățile deoparte. În videochat nu e loc de așa ceva, în videochat trebuie doar să ai curajul să încerci ceva nou și vei vedea cum beneficiile nu vor întârzia să apară. Ce mai aștepți? Nu te mai lăsa influențată de ceilalți și ia o decizie care îți va schimba complet modul de viață!

Leave a reply