Sunt mami de pisi

Sunt mami de pisi

Update: Percutează la apelativul Caţa, a făcut prima dată pişu-caca direct la literă, e curioasă şi jucăuşă foc, se spală toată ziua, are o pasiune să mă împiedice să scriu, urcându-se pe tastatură. Aaa, şi îi place să ne ţinem de “mână”, adică eu îi ţin lăbuţa în palmă, iar ea îşi scoate uşor gheruţele ca şi cum mi-ar strânge şi ea palma 🙂 .

pisiS-a întâmplat dorinţa mea cea veche. Azi am devenit oficial mami de pisi. Are 2 luni şi este foarte simpatică. Încă nu răspunde la nici un nume oficial. Bibi i s-a spus de mică. Eu mă gândesc la Cara de la caramel. Vom vedea ce-şi alege.

Pe drum a fost foarte cuminte, a stat şi a dormitat în braţele mele spre surprinderea lui George care se aştepta să-i devoreze maşina 😀 . La primul contact cu casa a fost cam speriată. N-au durat nici 10 minute şi a început să inspecteze toate ascunzătorile pe care le-ar putea folosi de-acum încolo. Cel mai trist a fost când s-a băgat după frigider şi de-abia am reuşit s-o scot de-acolo. Balconul a fost un deliciu. A inspectat fiecare locşor şi a făcut cunoştinţă cu florile. Le-a cam speriat, după cum puteţi vedea în imaginile de mai jos 🙂 .

După ce s-a jucat puţin cu perdeaua, cu telefonul şi cu laptopul, a coborât din pat şi s-a dus la culcuşul ei pe scaunul pufos din bucătărie. La prima impresie pot spune că este cuminţică. Trebuie acum să exersăm litiera şi să păpăm la bol ca pisicile adevărate. Presimt că vor urma multe poveşti frumoase cu miţica mea. Norocul ei este că am intrat în concediu şi timp de două săptămâni va avea cu cine să se

Leave a reply