Steroizi injectabili – Primobolan

Steroizi injectabili – Primobolan

Daca exista steroizi care se apropie de perfectiune, acestia sunt din seria Primobolan. Au cel mai bun raport de risc si beneficiu si este cel mai sigur si mai eficient steroid disponibil. Totusi, depinde in general de asteptarile pe care le ai de la steroizi. Se pare ca toata lumea vrea sa ia steroizi, dar multi ii inteleg gresit sau nu stiu cum sa-i utilizeze cel mai bine.

Asa cum sugereaza si denumirea – primo inseamna primul sau numarul unu. Primobolan se afla pe primul loc in topul suplimentelor de constructie a muschilor. Prin accentuarea naturii anabolice si prin reducerea calitatilor androgene mai aspre, Primobonan a fost conceput pentru a avea cat mai putine efecte secundare.

Cu Primobolan suprimarea HPTA este minima, iar tensiunea arteriala crescuta, afectarea ficatului, riscul de gyno sau orice alt efect bolnavicios este practic inexistent cu Primo.

Fiind cel mai anabolic si cel mai putin androgenic dintre toti steroizii, este pur si simplu perfect pentru multe persoane. Exista insa un “dar”. Primobolan nu aduce castiguri semnificative. Cresterea musculara este lenta si solida; fara prea mare castig in dimensiune.

Din aceasta cauza, multe persoane se gandesc in mod eronat ca Primo are efect intarziat. Nu este asa. Incepe sa lucreze imediat, dar cresterea muschiului solid necesita timp. Cu toate acestea, dimensiunea inseamna mai mult decat tesut muscular pur – inseamna apa, niveluri de creatina, volum de sange etc.

Din acest punct de vedere exista alti steroizi mai rapizi. Asta pentru ca Primo este un constructor de muschi pur. Crste muschii asa cum cresc in mod natural, prin retentia crescuta a azotului – doar ca intr-un timp mai accelerat.

Din moment ce Primo functioneaza prin retinerea azotului, este esential sa luati multe proteine pentru ca el sa-si faca efectul dorit. Adoptarea unei diete sarace inseamna pierdere de timp. Este ca si cum ai cumpara un Ferrari si il folosesti pentru a face excursii la supermarket. O dieta bogata in proteine, impreuna cu suplimentele de proteine, face ca Primo sa lucreze la maxim.

Steroizi Primobolan

Primobolan este unul din putinii steroizi care este ideal pentru acumularea de masa. Adevarul este ca nu exista sterozi speciali pentru eliminarea surplusului. Insa unii steroizi genereaza mai multa retentie de apa decat altele. Acest lucru poate functiona in avantajul dumneavoastra daca doriti sa castigati in volum (chiar si greutatea apei). Dar dincolo de retinerea de apa, totul e o chestiune de dieta.

Primo nu va produce cresterea rapida a greutatii, insain cazul in care caloriile cresc, este un supliment minunat pentru castigare in volum fara balonaree. Desigur, in cazul unui deficit de calorii, Primo va continua sa creasca masa musculara, astfel fiind preferat de culturistii competitivi in ultimele saptamani de concurs.

Chiar daca Primobalan are atat de multe puncte forte, exista persoane care nu se multumesc cu el, ci vor sa adauge ceva mai puternic. Din acest punct de vedere Primo este ok, pentru ca nu exista contraindicatii cu alti steroizi sau alte suplimente – in general. Se recomanda o analiza amanuntita si sfatul medicului/ antrenorului care va urmareste evolutia.

Leave a reply