Solutie contra varice: Varystim

Solutie contra varice: Varystim

Boala varicoasa afecteaza foarte multe persoane, fie ele femei sau barbati. Aparitia lor se datoreaza mai multor factori si au acelasi efect: stagnarea sangelui la nivelul picioarelor si inflamarea venelor. Venele varicoase se regasesc de cele mai multe ori la gambe, dar pot aparea si in alte parti ale corpului.

Acestea te obliga la incetarea unor activitati ce presupun statul mult in picioare si provoaca dureri intense pe perioada efortului si nu numai. Venele proeminente si inflamate pot fi stopate cu ajutorul cremei Varystim.

Solutia ideala pentru a scapa de varice este una naturala, fara a implica vreun risc medical. Varystim este un tratament naturist, bazat pe extracte din plante si uleiuri esentiale ce contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine. Crema actioneaza prin intarirea venelor si tonifierea lor, permitand sangelui sa functioneze corect.

Varystim este o solutie contra varice, stopeaza umflarea venelor, repara celulele deteriorate de aparitia varicelor si nu are reactii adverse. Venele de paianjen vor disparea intr-un timp scurt si te poti bucura de picioare relaxate.

Senzatia de presiune in gambe este primul semn al aparitiei varicelor, fiind si cel mai des intalnit. De asemenea, un alt semn poate fi si durere la nivelul venelor atunci cand calci mai apasat. Acestea indica aparitia inevitabila a varicelor si durerilor provocate de acestea.

Eliminarea varicelor se poate face si cu ajutorul operatiilor, dar acestea implica anumite riscuri. Prin utilizarea zilnica a cremei Varystim poti reduce din intensitatea durerilor si a varicelor. Crema se aplica de doua sau trei ori pe zi, local pe zona afectata. Timpul de utilizare a produsului poate varia in functie de grosimea pielii si gravitatea afectiunii. Varystim se poate folosi de la 3 pana la 6 luni pentru a avea cele mai bune rezultate.

In compozitia cremei se afla doar ingrediente naturale si homeopate care au efecte antiinflamatorii, proprietati vasoconstructoare si actioneaza ca un tonic venos.

Uleiurile esentiale si extractele din plante vor hidrata intens pielea in timp ce varicele se vor retrage mai mult cu fiecare aplicare. Schimbarile considerabile se vor vedea dupa primele doua saptamani de la prima aplicare, iar in 30 de zile trebuie sa te simti mult mai bine.

Aplicarea cremei te va ajuta sa rezisti din nou la efort. Varystim este remediul perfect pentru varice, care iti permite sa stai mai mult timp in picioare fara a avea dureri. Chiar si schimbarile climatice vor avea o putere mai scazuta asupra varicelor. Scopul cremei Varystim este de a imbunatatii circulatia sanguina si de a reda frumusetea picioarelor.

Aspectul inestetic al varicelor te face de cele mai multe ori sa eviti descoperirea picioarelor. Rochiile lungi sau pantalonii sunt cele mai la indemana, dar acum poti uita complet de ele! Sezonul cald nu va mai fi o povara, astfel te vei putea bucura de zilele toride in haine scurte. Crema nu are reactii adverse, dar este posibil sa fii alergic la unul din componente. Testeaza produsul in prealabil pe o portiune mica de piele.

Leave a reply