Sistemul de irigare il poti achizitiona de la Nu Oricum

Sistemul de irigare il poti achizitiona de la Nu Oricum

Culturile in sere si solarii necesita ceva mai multa investitie, insa rasplata este legata de productie, de recolta bogata, timpurie si chiar extra timpurie, avantaje ce atrag dupa sine si beneficii materiale desigur. Una din investitiile importante aici este reprezentata de sistemul de irigare.

Una din recomandarile specialistilor este sistemul de irigare prin picurare. Pare sa fie mai avantajos, iar in ceea ce priveste componentele acestuia, achizitia poate fi facuta din cadrul paginii nuoricum.ro.

Este ceva mai scump, dar merita. Iata de ce:

  • Aceste sisteme de irigare prin picurare dozeaza exact cata apa este necesara in diferitele etape de dezvoltare ale culturilor. Ceea ce rezulta este si o reducere semnificativa a pierderilor de apa.
  • Fiecare planta va primi apa in cantitati optime.
  • Poate fi redus consumul de apa pana la 40%, intrucat apa este distribuita uniform si sistemul are randament crescut.
  • Apa ajunge doar la randurile de plante, spatiul ce ramane intre randuri va fi uscat si deci vor fi permise spre exemplu diverse lucrari agricole in conditii bune, evitand dezvoltarea buruienilor.
  • Solul este direct udat si este evitata formarea umiditatii excesive, ceea ce previne aparitia bolilor si daunatorilor.
  • Activitatea in sine de irigare este de asemenea redusa, ceea ce va permite mai mult timp pentru activitati diverse.
  • Este exclusa si cheltuiala ce tine de forta de munca pentru a asigura irigarea. Chiar si cand acest lucru era realizat de proprietar sa spunem, avantajul este de a putea optimiza timpii dedicati ingrijirii culturilor din sera sau solar.
  • Aceeasi instalatie a sistemului de irigare prin picurare va permite si dozarea de ingrasaminte administrate culturilor.

Asadar, o astfel de metoda permite deci automatizarea completa a activitatii, posibilitatea de a uda si fertiliza constant. Sistemul permite un mod practic si economic de a realiza irigarea necesara.  Pot fi setate presiunea dorita, debitul dorit, astfel incat plantele sa nu treaca prin stres termic si sa aiba suficienta apa.

Un astfel de sistem cu toate componentele incluse, dar achizitionate individual poate fi comandat de la Nu Oricum. Vorbim despre un eshop dedicat acestei nise, ce pune la dispozitie seminte, ingrasaminte si sisteme si echipamente specifice pentru sere si solarii. Avantajul este sistemul in sine, dar si faptul ca poate fi comandat rapid, de aici.

Pentru cei interesati, instalatia de tip banda, de tip tub, accesoriile pentru montare si pompa de apa pot fi regasite in cadrul paginii nuoricum.ro.

Leave a reply