Serviciul rent a car – un mod util de a-ti petrece vacanta

Serviciul rent a car – un mod util de a-ti petrece vacanta

Vacantele mult asteptate trebuie sa fie bine puse la punct, din toate aspectele. De la biletele de avion/tren/autocar, pana la masinile de inchiriat. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care trebuie sa te deplasezi in alt oras datorita locului de munca. Serviciul rent a car este un mod util de a-ti petrece vacanta!

Chiar daca esti doar intr-o scurta calatorie de afaceri, probabil iti doresti sa vezi toate locurile din orasul respectiv. Daca te afli in Otopeni, fmnrent.ro iti pune la dispozitie autoturisme pentru a te bucura de tot confortul pe perioada sederii tale in capitala.Serviciul de inchirieri auto este foarte des folosit si extrem de util, mai ales daca te afli intr-o vacanta.

Dorinta de a vizita capitala si tot ce tine de ea, te face sa te gandesti la a porni la drum cu propria masina. Ei bine, acest lucru inseamna ore in sir de condus, mai ales daca vii dintr-o alta parte a tarii. Oboseala fizica si psihica nu iti vor permite sa te bucuri complet de vacanta. Cu alte cuvinte, serviciul rent a car este un mod util de a-ti petrece vacanta!

In cazul delegatiei, cand munca iti impune sa te deplasezi in alt oras, exista posibilitatea de a inchiria un autoturism pe o perioada mai lunga. Vei plati o chirie lunara fixa, unde sunt incluse cateva beneficii precum mentenanta, intretinerea, reparatia, administrarea anvelopelor, cat si posibilitatea de a inlocui vehiculul.

Cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto de la fmnrent.ro te bucuri si de flexibilitate. Acest lucru semnifica faptul ca ai contracte ajustabile si care se reziliaza anticipat in orice moment. Ajustabilitatea contractelor presupune modificarea lor pe perioada de inchiriere. Numarul de kilometri se poate modifica, la fel ca si tipul autovehicului inchiriat deja.

Inchirierea unui autoturism include conditii minime necesare precum varsta de 21 de ani implinita si minimum un an de la obtinerea permisului de conducere pentru categoria B. Ai nevoie de un act de identitate (buletin sau pasaport) si de permisul de conducere valabil. Serviciul rent a car Otopeni este disponibil atat la aeroport, cat si intr-o alta locatie.

Rezervarea masinii se efectueaza prin solicitarea intr-un formular direct de pe site, prin e-mail sau la telefon. Specifica autoturismul dorit, perioada de inchiriere, unde iti doresti sa predai si sa preiei masina, cat si numele complet al persoanei ce rezerva autoturismul. Se poate conduce si de catre o alta persoana decat cea care face rezervarea, dar acest lucru trebuie specificat in contract.

Fie ca te afli intr-o vacanta sau esti in delegatie, masina este o necesitate si nu un moft. Te bucuri de confort si in acelasi timp poti ajunge in diferite locatii mult mai repede decat cu mijloace de transport in comun. Daca te afli intr-o pauza de la munca de zi cu zi si vrei sa te rasfeti, afla ca serviciul rent a car este un mod util de a-ti petrece vacanta!

Leave a reply