Secretele unui masaj savurat ca atare

Secretele unui masaj savurat ca atare

Cand spui „masaj erotic” mintea ta aduna instant tot felul de scenarii. Desigur, impactul este legat de factorul erotic implicat in aceasta ecuatie. Oricine se gandeste ca un astfel de masaj este unul absolut, ce implica si relaxare si rasfat al simturilor. Nimic de contrazis, doar ca trebuie sa existe si un context si o stare potrivita pentru ca o astfel de experienta sa fie una pe deplin savurata.

Masajul erotic trebuie in primul rand sa fie o alegere asumata. Asta pentru ca plecand la drum cu tot felul de retineri si de gandiri nepotrivite, vei ajunge sa te stresezi mai mult decat sa te bucuri de ceea ce se intampla concret. Alege in acest sens masaj erotic Artemis, un salon de prestigiu care tine cont de confidentialitate si de alte caracteristici privind termenii calitativi de prestari servicii.

Iata si alte detalii care sa te ajute sa adopti starea potrivita pentru a te bucura de un masaj erotic:

  • Alege un moment al zilei in care tu esti relaxat. Nu trebuie nici sa fugi de la munca, nici sa alergi prin oras pana la celalalt capat pentru a ajunge la timp la sedinta stabilita. Prefera sa alegi o zi in care esti liber, mai relaxat si fara alte urgente de indeplinit. Este timpul dedicat tie, deci intelege ca ai nevoie concret de un program mai liber.
  • Alege sedinta de masaj extra timp. Asta inseamna in medie cam jumatate de ora in plus. Gandeste-te cat de placut te vei simti si cat de relaxat, caci implica la propriu si un masaj. Nu merita sa grabesti toata povestea.
  • Alege maseuza. Vei vedea ca cei de la salon iti pun la dispozitie un catalog cu fetele maseuze. Nu te sfii sa alegi dupa bunul plac caci tocmai asta este si ideea, de a contura fix ceea ce iti place, pentru propria bucurie de moment. Fetele sunt uimitor de atractive, arata exemplar, insa si din punct de vedere al cunostintelor despre masaj sunt experte. De asta nu te vei indoi, deci mai ramane sa alegi acea fata in compania careia vei dori sa petreci clipe de neuitat.
  • Pentru incepatori, un masaj simplu este de preferat. Explicatia este una simpla si tine de faptul ca acesta nu se va putea concentra si pe altceva. Vor fi pur si simplu acaparat de maseuza si de intreg ritualul ce il implica sedinta de masaj. Pentru a doua oara si pe mai departe, se poate alege cu succes orice alt tip de masaj mai complex, de la cel cu dus asistat pana la masajul erotic VIP.
  • In acele momente bucura-te de tot ceea ce iti este dat sa traiesti si sa vezi si uita de cei din jur, de probleme etc. Concentreaza-te pe acel moment, caci fiecare sesiune de masaj de acest gen este unica. O alta sansa vei avea sa mai optezi pentru un astfel de rasfat, insa va fi diferit resimtita.

Pentru cei interesati, pagina oficiala Artemis, masajclub.ro, va fi de mare interes in a afla despre tipuri de masaje erotice, preturi si nu numai.

Leave a reply