Să facem și altfel de cadouri!

Să facem și altfel de cadouri!

De fiecare dată când ne pregătim pentru aniversarea unui prieten, invariabil ajungem la întrebarea: „Ce îi luăm?”. Alegerea cadoului nu este neapărat cea mai complicată sau neplăcută parte, mai ales dacă îl știm bine pe cel pe care îl sărbătorim, dar intervine mereu problema originalității și a orgoliului. De ce?

În primul rând, cadoul pe care îl avem de oferit trebuie să fie original, pentru ca cel care îl primește să aibă ceva diferit de orice altceva va mai primi de la ceilalți prieteni ai săi. Cu siguranță te gândești cu groază, de fiecare dată când iei un cadou dintr-un magazin: „Dacă i-l mai ia cineva?”. Sau, și mai rău: „Dacă îl are deja?”

În ceea ce privește orgoliul lucrurile sunt destul de simple în aparență, dar complicate la o analiză mai amănunțită. Mulți dintre noi suntem construiți în așa fel încât să vrem să oferim mereu cel mai tare/cel mai scump/cel mai nebănuit cadou. Ținem la orgoliul nostru chiar și în situații mărunte, iar acest lucru este oarecum normal. Dar acest lucru nu ar trebui să stea în calea unui cadou grozav, mai ales atunci când avem un buget restrâns.

De aceea, articolul de față se rezumă la întrebarea: cum ți s-ar părea să oferi în cadou o cană personalizată?

Ce e special la o cană personalizată și de ce să o oferi cadou?

 Într-adevăr, o cană personalizată pare un cadou mic și fără o valoare foarte mare la nivel monetar. Într-adevăr, cănile personalizate sunt relativ ieftine și, evident, nu trebuie neapărat oferite pe post de cadou singular, însă au un avantaj pe care multe cadouri nu îl au: originalitatea.

În momentul în care oferi o cană personalizată drept cadou, poți fi sigur că sărbătoritul nu are și nu va avea una la fel, mai ales dacă alegi o cană personalizată termosensibilă cu un model special, de pildă, pentru un plus de spectaculozitate.

Dacă stai să te gândești puțin, o cană personalizată chiar poate fi un cadou inedit pentru că are de partea sa următoarele atuuri:

  • Este un cadou original
  • Este un cadou personalizat special pentru cel care îl va primi
  • Este un cadou cu valoare sentimentală foarte mare
  • Va fi un obiect foarte utilizat de sărbătorit
  • Este o conexiune dintre tine și persoana sărbătorită de care își va reaminti de fiecare dată când își va bea băutura favorită din cana personalizată de tine

Iar pentru tine e avantajos faptul că poți găsi destul de ușor căni personalizate ieftine și cu restul de bani planificați mai poți lua încă ceva, care să fie potrivit cu acest cadou.

E chiar foarte simplu să personalizezi o cană, mai ales în mediul online unde ai extrem de multe opțiuni, dintre care una excelentă este magazinul StarGift. Aici găsești atât o selecție diversificată, cât și posibilitatea de a personaliza cana cu o poză, un text, numele sărbătoritului într-un design care i se potrivește.

Alege să faci și altfel de cadouri. Fără emoții!

 

Leave a reply