Rucsacuri de damă la modă în 2018

Rucsacuri de damă la modă în 2018

Chiar dacă ne place să purtăm genți, care de care mai elegante, există și ținute mai puțin elegante care impun purtarea unui rucsac. Dar ce rucsacuri damă ar trebui să alegem? Care sunt modelele cele mai potrivite? Ce spun designerii că ar trebui să purtăm în 2018? Vă prezentăm în acest articol câteva modele de rucsacuri potrivite pentru a fi purtate vara aceasta!

  1. Rucsacul simplu, negru

Negrul a fost întotdeauna o culoare la modă. Fie că ne referim la little black dress, sau la little black backpack, nu ai cum să dai greș niciodată cu o astfel de culoare.

Rucsacul acesta simplu, din piele ecologică, e potrivit pentru mai multe tipuri de îmbrăcăminte. Fie ai adoptat o ținută casual, poate o pereche de pantaloni mai eleganți și o cămașă, fie te-ai decis să te îmbraci cu o rochiță sau chiar și o fustiță sau o cămașă, acest rucsac nu te va dezamăgi.

E destul de încăpător astfel încât să-ți poți depozita toate lucrurile necesare și chiar și mapele cu documente. Accesoriile de la fermoare îl fac să fie mai plăcut și să atragă mai mult atenția celor din jur.

Rucsac cu modele florale

Rucsacul cu modele florale aduce un plus de feminism ținutei tale! Chiar dacă este asemănător ca model cu cel de sus, imprimeurile florale și păsările îl fac să pară mult mai special.

Un astfel de rucsac ar putea fi foarte bine asortat cu o rochiță la fel de colorată sau înflorată, sau purtat chiar și la școală. Cu un astfel de model poți fi sigură că toate colegele te vor invidia!

 

 

Rucsac cafeniu

Dacă îți dorești un model mai extravagant, un model care să iasă puțin din tipare, atunci acest rucsac e perfect pentru tine.

Modelul unic, foarte diferit de majoritatea modelelor disponibile pe piață îl fac să pară asemănător cu o geantă la prima vedere. Are și cataramă pentru a putea fi folosit ca geantă scurtă, de mână.

Cele două fermoare din față îi oferă un plus de eleganță și îi dau posibilitatea de a fi asortat cu mai multe ținute. Fie ne raportăm la o ținută elegantă, fie la una puțin mai casual trebuie să fim atenți totuși să nu ieșim din această zonă. Un astfel de rucsac nu s-ar potrivi cu îmbrăcămintea sport!

Am păstrat ca ultim model ceva mai diferit, un rucsac verde cu ținte! Chiar dacă multe dintre voi ar spune că un astfel de model e pentru copii, ținem să vă contrazicem. Cu siguranță există femei care ar aprecia un astfel de rucsac și l-ar considera foarte practic, mai ales dacă le place să iasă în evidență.

Verdele acesta chiar asta oferă! Te va face să ieși în evidență! Dar fii atentă cum îl asortezi! Nu ai putea să porți un astfel de rucsac cu o rochie elegantă de seară sau o ținută casual. Acesta se orientează mai mult spre ținute sport, spre ținute comode, sau spre ținute foarte colorate cărora le lipsește „cireașa de pe tort”

Dacă modelele de rucsacuri prezentate în acest articol ți-au plăcut, nu ezita să vizitezi și site-ul oficial pentru a descoperi mai multe.

Leave a reply