Rotile Kappa si ce recomanda solutiile de la TENTE

Rotile Kappa si ce recomanda solutiile de la TENTE

Importanta rotilor in mobilitate nu o poate subestima nimeni. Fara de acestea probabil ca nu am fi reusit niciodata sa ne dezvoltam intr-atat. Acestea sunt o necesitate absoluta, mai ales in lumea vitezei in care traim.

In orice caz, vorbim deja despre un sector de productie care s-a dezvoltat suficient de mult incat orice aplicatie sa beneficieze de solutii de rezerva, anume de roti care prezinta caracteristici specifice si care pot asigura stabilitate in miscare, precum si o manevrabilitate sporita.

Categoria de roti Kappa reprezinta fara indoiala o necesitate absoluta in numeroase aplicatii, insa nu orice tip de produs constituie o solutie pentru acestea. Se impune un nivel corespunzator de calitate, o rezistenta pe masura, precum si accesibilitate din punct de vedere al dimensiunilor.

Rotile Kappa de la TENTE si caracteristicile care le recomanda

Se deosebesc rotile oferite de acest producator prin:

  • Mecanismul optimizat pentru directie

Imbunatatirea directiei si mentinerea celei potrivite in curbe este acum posibila cu ajutorul unor roti Kappa de la TENTE pentru ca acestea dispun de blocare directionata. Asta inseamna ca permit conducerea in linie dreapta, chiar daca este vorba in acest sens de deplasari lungi.

De asemenea, echiparea rotilor cu rulmenti cu scop dublu, precum si cu role conice a fost o decizie mai mult decat inspirata, intrucat acestea prezinta excelente proprietati mai ales in ceea ce priveste transporturile de sarcini mari.

  • Siguranta crescuta

Diversele tipuri de roti Kappa de la TENTE asigura o tractiune fiabila. Asta se datoreaza treptelor pentru tractiune optimizate, care ofera o rulare sigura pe podelele alunecoase si/sau umede.

  • Vibratii reduse

Rotile sunt realizate dintr-un cauciuc moale, dar rezistent, ce ofera proprietati excelente, cu efect in absorbtia socurilor.

  • Montare fixa

Rotile prezina o placuta de montare fixa, realizata cu ajutorul piulitelor corespunzatoare si o surubelnita pentru acestea.

  • Siguranta crescuta in rulare

Utilizatorii se pot bucura de un grad ridicat de protectie, datorata partii elastice a piciorului specific. In acest mod, scad considerabil riscurile de accidente, fiind ideale a fi folosite si pe podele neuniforme.

  • Design modern

Pot fi montate roti Kappa pe diverse aplicatii, fara grija ca aspectul estetic ar putea fi in vreun fel influentat. Cauciucurile sunt realizate intr-o coloristica variata, astfel ca gasesti la TENTE optiunea care sa se plieze exact pe nevoile tale.

  • Calitate testata

Se bucura de durabilitate cei care se orienteaza dupa rotile oferite  de acest producator si pot de asemenea profita de avantajele oferite de acestea.

Inainte de a fi comercializate pe piata, produsele sunt supuse unor teste specifice in cadrul laboratorului TENTE, pentru a asigura cumparatorii de faptul ca acestea sunt realizate in conformitate cu standardele si normele impuse la nivel european.

  • Rosturi duble

Produsele prezinta rosturi duble care nu fac decat sa creasca increderea in utilizarea lor, respectiv prin asigurarea unei stabilitati deosebite.

  • Rezistenta sporita in utilizarea continua

Rulmentii din dotarea rotilor prezinta o rezistenta sporita la praf, dar si la ceilalti factori la care sunt supuse acestea in conditii de utilizare neintrerupta.

Daca doresti sa beneficiezi de toate avantajele mai sus mentionate, prin rotile pe care le montezi la aplicatiile in cauza, acceseaza tente.com/en-ro si comanda produsul dorit, in dimensiunile corespunzatoare.

Leave a reply