Repere de calitate pentru lenjerie confortabila

Repere de calitate pentru lenjerie confortabila

Lenjeria intima joaca un rol important. Stii cum se spune, daca te simti bine din interior, se vede si la exterior. Ai cu siguranta multiple activitati si interese in fiecare zi la care sa iti concentrezi atentia, cat sa nu te preocupe cat de incomod este un set de lenjerie pentru care ai optat intr-o zi.

Alegerea unor astfel de seturi se defineste de multe ori, din pacate, prin atractia pe care o are fiecare femeie fata de  piesele in cauza. Se lasa seduse de culori si modele, uitand poate ceea ce este cu adevarat definitoriu pentru gama de lenjerie intima pentru femei. Iata si un mic ghid in acest sens, care sa te ajute sa faci alegeri potrivite.

  • Marimea potrivita

O mare greseala pe care o fac multe dintre femei se refera la faptul ca aleg o marime nepotrivita la sutiene si nu numai. Se gandesc fie ca isi vor scoate in evidenta formele mai bine sau ca va fi mai comod sa nu simta ca le strange vreo bretea. Total gresit.

Un set de lenjerie intima este perfect atunci cand iti alegi marimea corecta, insa cu specificatii clare fata de unele aspecte. Opteaza pentru push up daca doresti sa scoti in evidenta un bust ce nu este prea generos. Atentie la cupe, la ce tip de sutien este vorba. Aceste detalii iti pot ridica sanii, pot contura o linie placuta a acestora. In functie de nevoi vine si selectia.

  • Material

Desigur ca nu te poti limita doar la bumbac. Acesta este mereu o recomandare, un material care permite pielii sa respire, care nu amplifica efectele termice, deci numai bun de purtat in orice conditii, sub orice tinuta.

Modelele seducatoare sunt si cele dantelate sau din satin, din matase de ce nu. Mici insertii si combinatii de materiale sunt de preferat, atunci cand iti doresti sa alegi un set de lenjerie intima sofisticata. Dantela este si o modalitate de a permite aerului sa te racoreasca; atentie insa la cupele sutienului; daca acestea sunt realizate integral din dantela spre exemplu, nu au acea posibilitatea de a sustine bustul.

  • Seturi diverse, pentru ocazii diverse

Este prea putin relevant ca alegi sa cumperi seturi de lenjerie intima de calitate, daca nu stii sa le si porti. Asta inseamna ca in functie de ocazie, de tinuta, se alege ceva potrivit. Sutienele ce nu la vedere sistemul de inchidere la spate, bretele inestetice ce ar strica imaginea elegantei sunt cateva dintre cele mai comune aspecte legate de lenjeria intima aleasa corect la o tinuta.

La fel de bine trebuie sa tii cont de culoare, pentru ca sub o haina transparenta nu poti purta orice tip de sutien. Asadar, este de preferat sa iti faci un plan estetic. Cel mai bine, rasfata-te cu diverse seturi de lenjerie intima, pentru a fi oricand pregatita sa porti orice iti doresti.

Se pare ca lenjeria intima nu este acel lucru ascuns. Sau chiar daca nu se observa nicidecum la exterior, asta nu inseamna ca poate fi chiar orice. Pentru ca te respecti, meriti seturi incantatoare si de calitate.

Leave a reply