Renunta la fumat cu ajutorul spray-ului Nikosan

Renunta la fumat cu ajutorul spray-ului Nikosan

Fumatul nu este un obicei sanatos, dat fiind faptul ca reprezinta un viciu. Stilul de viata nesanatos pe care il duci atunci cand fumezi dauneaza grav si in timp poate duce din pacate la deces. Nikosan te poate ajuta sa renunti la fumat si sa iti elimine acest obicei nesanatos.

Renuntarea la fumat este o etapa foarte dificila si din aceasta cauza putine persoane reusesc sa o duca la bun sfarsit. Pentru a reusi sa scapi de acest obicei, utilizeaza Nikosan si din primele ore de folosire vei vedea efectele sale benefice. Acest spray este anti-fumat si este 100% natural, ceea ce inseamna ca vei elimina nicotina pe cale naturala, fara interventia altor ingrediente toxice.

Pentru a renunta la fumat este nevoie de rabdare si in primul rand vointa. De aceste doua criterii ai nevoie si daca vei utiliza Nikosan. Efectele sale sunt instantanee, astfel ca la o ora dupa ce ai fumat ultima tigara iti vei dori cu ardoare sa mai fumezi inca una, iar aici va interveni Nikosan.

Beneficiile sale se vor instaura dupa 20 de minute, cand ritmul cardiac va reveni la normal, presiunea arteriala scade si circulatia sangelui se imbunatateste. Monoxidul de carbon din tigari este fatal in doze mari si poate impiedica oxigenul sa patrunda in plamani si in sange. Acest monoxid de carbon nu aduce nimic benefic in cantitati mari, ci poate produce lipsa oxigenului si sufocarea.

La 12 ore dupa ultima tigara, corpul se regenereaza, curatandu-se de excesul de monoxid de carbon pe care il contin tigarile.  Nivelul acestuia va reveni la normal si va ajuta nivelul de oxigen sa creasca.

Nikosan se utilizeaza de fiecare data cand simti nevoia de a fuma, imbunatatind considerabil starea fizica si psihica. Cu ajutorul spray-ului anti-fumat nu vei dezvolta o stare nervoasa (cum se intampla de obicei dupa ce ai renuntat la fumat), ci vei fi relaxat datorita ingredientelor  naturale pe care se bazeaza.

O viata sanatoasa reprezinta un organism sanatos care se vede la exterior si se simte la interior. Renuntatul la fumat este cu siguranta o alegere buna si nu exista persoane carora sa le fi daunat aceasta alegere. Nikosan contribuie la somnul sanatos, la imbunatatirea sistemului respirator si la relaxarea corpului. Astfel, dupa renuntarea la fumat corpul tau isi va imbuntati considerabil conditia.

Spray-ul anti-fumat Nikosan este preparat din plante medicinale a caror efecte sunt foarte benefice pentru organism. Amestecul de plante impreuna cu glicerina vegetala si apa deionizata transforma corpul tau intr-un adevarat templu de relaxare. Menta, Salvia si Patlagina sunt cunoscute pentru efectele lor asupra corpului, asadar cu Nikosan nu numai ca vei renunta la fumat, ci iti vei imbunatati si starea organismului.

Nikosan trebuie utilizat de 3 ori pe zi, inainte de masa cu 30 de minute. Se pun doua linguri intr-un pahar de apa sau ceai, iar tratamentul se intinde pe o perioada de 3 luni. Pentru ca organismul sa nu se deshidrateze, va trebui sa consumi foarte multe lichide in aceasta perioada, pana cand starea organismului va reveni la normal.

Leave a reply