Remediu naturist pentru celulita

Remediu naturist pentru celulita

Celulita este o afectiune cu care se confrunta o multime de persoane. La femei sau barbati, celulita apare si nu tine cont de varsta sau de sex. Aceasta nu poate provoca alte afectiuni, nu este daunatoare, doar ca are un aspect foarte inestetic.

Celulita, deumita si “coaja de portocala” apare pe coapse si te impiedica sa porti o anumita vestimentatie si sa stai la soare. Exista un remeidu naturist pentru celulita – uleiul Anticelulitic. Este un ulei de masaj ce poate reduce din aspectul de coaja de portocala intr-un timp foarte scurt.

Aparitia celulitei se datoreaza mai multor factori. Cauzele ei pot fi circulatorii, o alimentatie necorespunzatoate, stresul, anumite medicamente, pubertatea, sarcina sau fumatul.

Celulita poate fi de trei feluri: fibroasa (apare pe solduri, partea superioara a picioarelor si coapse), adipoasa (pe talie, fese si solduri) si edematoasa (bazata pe retentia de apa, se datoreaza varicelor). Pentru fiecare dintre acestea, uleiul Anticelulitic are actiuni benefice. Uleiul stimuleaza circulatia sanguina periferica si indeparteaza depozitele celulitei.

Cauzele circulatorii ale celulitei sunt cele mai des intalnite. Acestea se bazeaza pe o rutina zilnica incorecta a femeilor, cat si a barbatilor. Celulita aparuta pe baza circulatorie se regaseste de obicei la femei.

Purtarea tocurilor prea inalte, imbracamintea prea stramta, epilarea cu ceara calda, expunerea la soare pe o perioada indelungata, bronzarea artificiala si varicele reprezinta unele dintre cauzele circulatorii. La barbati, celulita aparuta din cauza circulatorie de poate baza pe o viata sedentara sau bai fierbinte repetate.

Alimentatia este un alt factor care favorizeaza aparitia celulitei. Grasimile, zaharurile si carbohidratii influenteaza negativ tesuturile si contribuie la aparitia frecventa a coajei de portocala.

Masajul cu uleiul Anticelulitic va indeparta usor celulita si va intensifica drenajul limfatic din tesuturi. Produsul Anticelulitic este unul natural, bazat pe extracte din plante si uleiuri volatile. Acesta elimina celulita, dar asigura si o piele intens hidratata cu fiecare utilizare a produsului.

Celulita este o afectiune ce impiedica in special doamnele sa isi prezinte picioarele descoperite. In special vara, temperaturile ridicate nu permit purtarea unor haine lungi si care sa acopere in totalitate picioarele.

Paradoxal, bronzul este cel care acopera celulita, dar si cel care o provoaca in cazul expunerii pe o perioada lunga de timp. Pentru a avea picioare curate si netede pe perioada sezonului estival, incepe din timp sa folosesti Anticelulitic – un remediu naturist pentru celulita.

Fiecare tip de celulita actioneaza diferit si se regaseste pe diferite parti ale corpului. Celulita edematoasa este una dintre cele mai dificile, deoarece apare impreuna cu varicele. In cazul acesteia trebuie sa activezi circulatia sangvina si limfatica. Uleiul Anticelulitic actioneaza exact cum trebuie pentru a indeparta acest tip de celulita. Se aplica local si se maseaza zona afectata pana ce uleiul este absorbit complet.

Utilizarea uleiului Anticelulitic este o metoda non-invaziva pentru a indeparta celulita. Acest produs natural va elimina depozitele inestetice ale celulitei. Este compus din extract de Coada-soricelului, Coada-calului si Arnica, precum si din uleiuri volatile. Ingredientele naturale hidrateaza si protejeaza pielea in timp ce elimina celulita.

Leave a reply