Produse si consumabile pentru saloanele de infrumusetare

Produse si consumabile pentru saloanele de infrumusetare

Odata cu pandemia si regulile impuse de autoritati, saloanele de infrumusetare au suferit foarte multe pierderi. Totusi, cu ridicarea acestora si clientii care nu mai vor sa ramana fara programare la salon, stilistii si saloanele au revenit aproape la normal. Multe saloane au ramas fie fara produse, fie acestea au expirat si nu mai pot fi utilizate. In orice caz, iglow.ro are solutia! Magazinul dispune de o varietate de produse si consumabile pentru saloanele de infrumusetare.

Clientii au devenit din ce in ce mai pretentiosi cu produsele folosite de saloane. Dorinta de a avea un par sanatos, de a avea un machiaj  de durata, o manichiura ingrijita sau stilizarea perfecta a sprancenelor se numara printre preferintele lor.

Pe langa acestea, clientii vor sa aiba parte de foarte multa igiena, nu doar din cauza noilor virusuri, ci si a bacteriilor sau fungilor. Site-ul iglow.ro cuprinde solutii dezinfectante si consumabile pentru saloane – in vederea protejarii clientilor si stilistilor.

Gama larga de produse include tot necesarul pentru un salon la inceput de drum!

Daca doar ce ai pus bazele unei afaceri in acest domeniu, magazinul iglow.ro vine in ajutorul tau cu tot ce ai nevoie! In categoria de produse a site-ului sunt incluse consumabilele, mobilierul pentru salon, aparatura electrica, vopsea pentru gene si sprancene, kituri pentru epilare sau echipamente de protectie personala.

Comanda online produse si consumabile pentru saloanele de infrumusetare si iglow.ro vine cu ele la sediul salonului! Programul NON STOP al site-ului ofera posibilitatea saloanelor de a beneficia in scurt timp de produsele solicitate. Se pot comanda si accesorii sau echipamente pentru uzul personal, precum cele de machiaj sau manichiura si pedichiura.

Iglow este un magazin online de unde poti achizitiona produse de la cele mai cunoscute branduri. Ofera-le clientilor tai servicii de calitate si produse profesionale! Clientii sunt tot mai pretentiosi si cauta doar servicii superior calitativ, iar saloanele care le ofera nu sunt multe. Din acest motiv, va trebui sa fii mereu cu un pas in fata concurentei!

Valul de nunti, botezuri, aniversari si alte petreceri vor genera saloanelor un numar foarte mare de clienti. Acestea se pregatesc din timp pentru ca toti clientii sa aiba parte de cele mai bune servicii. Consumabilele pentru salon, produsele de cosmetica si machiaj sunt cele care se epuizeaza cel mai repede. Pe iglow.ro nu se vor termina pentru ca stocurile sunt refacute des, astfel incat saloanele de infrumusetare sa beneficieze de ele cat mai repede!

Online este mai simplu sa comanzi produsele de care ai nevoie. Nu trebuie sa te deplasezi din incinta salonului, asadar vei stii exact ce lipseste. Site-ul este deschis mereu, iar comenzile se pot plasa oricand.

Nu uita ca grija pentru clienti este cea mai importanta! Comanda si solutii dezinfectante pentru a proteja atat pe cei care calca pragul salonului, cat si pe stilisti. In materie de Hair & Beauty iglow.ro cuprinde o gama larga de produse si consumabile pentru saloanele de infrumusetare.

Leave a reply