Pregătiri pentru cununia civilă: 3 stiluri diferite de rochii gravide

Pregătiri pentru cununia civilă: 3 stiluri diferite de rochii gravide

Stil elegant-romantic: Rochia roz din dantelă cu croi drept

Ziua cununiei civile trebuie să îți rămână în amintire pentru tot restul vieții, alături de alte evenimente frumoase care îți marchează existența. Ca să te asiguri că în ziua mare în care treci într-o altă etapă a vieții ai parte de o stare cât mai bună, nu uita să alegi și rochia ce va reflecta starea ta de fericire.

Pentru femeile gravide poate părea mai grea alegerea unei rochii, dar nu este deloc așa. Contează doar stilul pe care dorești să îl abordezi, în funcție de ce gusturi ai.

O rochie roz midi din material dantelat, cu un croi drept, căptușită pe interior este potrivită pentru femeile care doresc să adopte un stil elegant-romantic. Alege-o într-o culoare de roz pal și accesorizeaz-o cu o fundă neagră tip cravată pentru un plus de romantism. Părul desprins pe umeri va completa instant acest look elegant-romantic.

Stil prințesă: Rochia de ocazie cu bust buretat și fustiță tutu în roz pal

O rochie midi de ocazie din tul în partea fustei și cu material satinat sus îți va oferi un aspect de prințesă tânără și fericită. Rozul pal sau piersica sunt două culori care fac din această rochie una pe care o vei îndrăgi încă din prima clipă.

Niște broderii pe talie te vor ajuta să delimitezi burtica în creștere și îți va exprima feminitatea și fericirea cu succes. Este o rochie nemaipomenită pentru graviduțele înalte și suple, iar un decolteu în V nu ar face decât să ajuge evidențierea bustului.

Stil office-chic: Rochia galbenă cloș cu buline albe

Femeile care doresc să abordeze un stil casual-elegant sau office-chic, se pot orienta cu încredere spre o rochie lejeră, realizată din bumbac și cu tente ușor elastice. O rochie galbenă cu buline albe, prinsă cu un cordon din voal în talie și cu mânecuțe scurte te va face să fii pata de culoare și veselie de la cununia civilă.

Toată lumea te va primi cu drag în timp ce tu te simți confortabil. Culoarea și modelul rochiei îți vor da veselie și putere în ziua aceasta și îți vor exprima și mai bine starea de spirit și tinerețea sufletului.

Leave a reply