Precisa – mereu acolo unde este nevoie de aparatura de laborator performanta!

Precisa – mereu acolo unde este nevoie de aparatura de laborator performanta!

Subiectul cu privire la dotarile de care laboratoarele dispun nu este unul prea des dezbatut, cu toate ca ar trebui sa fie. Ce ai spune daca am vorbi astazi despre dotarile de care laboratoarele au neaparata nevoie pentru a-si desfasura activitatea? Vreau sa iti prezint totodata site-ul precisa.ro – locul din care pleaca dotarile spre laboratoarele din Romania.

Precisa, cu site-ul oficial precisa.ro, este un lider la capitolul distribuirea aparaturii de laborator, a consumabilelor, a reactivilor si a echipamentelor industriale. Cu doua puncte de lucru, in Slatina si Iasi,

Precisa reuseste sa acopere toate cererile publicului roman. Vreau sa iti vorbesc despre acest distribuitor oficial pentru lectia de profesionalism si devotament pe care o oferta prin anii de experienta pe piata de profil din tara noastra.

Aparatura de laborator este doar o categorie de produse de la Precisa!

Ti-am tot spus pana acum despre aparatura de laborator, insa vreau sa stii ca e doar o categorie de produse disponibila pe precisa.ro. Este cea mai vasta – vorbim de nu mai putin de 1318 aparaturi pentru dotarea laboratoarelor.

In schimb, pe precisa.ro gasesti si echipamente testare materiale de constructii, consumabile de laborator, materiale didactice (mai mult decat necesare de cand cu scoala online), kit-uri si teste rapide, produse microbiologice, reactivi si chimicale, dar si o categorie extinsa de ustensile si instrumentar. Nici la capitolul sticlarie de laborator Precisa nu se lasa mai prejos – pune la dispozitia publicului sau tinta nu mai putin de 370 de produse.

Unele dintre produsele disponibile pot fi achizitionate si de catre persoanele ce nu au neaparat o societate ce functioneaza pe baza unor astfel de produse. De exemplu, studentii sau elevii ce invata despre domeniu medical sau cel sanitar isi pot achizitiona o parte din materiale de pe precisa.ro.

Suport total si asistenta la instalare din partea Precisa!

Pentru aparatura achizitionata de pe precisa.ro beneficiezi de asistenta tehnica la instalare, dar si de instruire profesionala. Mai mult de atat, orice problema va fi solutionata de personalul Precisa – service-ul specializat este disponibil pe toata perioada garantiei si este total gratuit. Post garantie interventiile vor fi contra cost.

La un anumit interval de timp, in functie de tipul aparatului despre care este vorba, beneficiezi si de etalonari si verificari metrologice.

Personalul Precisa iti sta la dispozitie pe precisa.ro. Poti lua legatura cu expertii in domeniu prin e-mail office@precisa.ro sau prin apel telefonic:

0731 333 834 pentru sediul din Sibiu

0731 333 830 pentru sediul din Iasi

0731 333 835 pentru sediul din Slatina

 

Leave a reply