Petreci sarbatorile pascale departe de casa? Pregateste si masina din timp cu pernele auxiliare

Petreci sarbatorile pascale departe de casa? Pregateste si masina din timp cu pernele auxiliare

Nu mai este mult timp si urmeaza si sarbatorile pascale. Timp in care multi prefera sa stea acasa cu familia, iar altii prefera sa profite de timpul liber pentru a merge undeva departe de casa, intr-un mini concediu. Daca te incadrezi si tu in cea de-a doua categorie de oameni inseamna ca este cazul sa descoperi seturile de perne auxiliare.

Alaturi de toate modificarile pe care le faci masinii si verificarile pentru ca totul sa fie in regula si sa nu ramai cu masina in mijlocul drumului, trebuie sa te asiguri si de confortul tau. Astfel ca poti alege un set de Perne Auxiliare de pe site-ul cu acelasi nume care isi poate schimba complet experienta de la volan. Cum? Afla in continuarea acestui articol!

Cum sa pregatesti masina pentru concediu

Pasionatii de masini stiu ca niciodata nu sunt suficiente investitiile in masina lor. Totusi atunci cand vorbim de confort sporit si prelungirea de viata a suspensiilor masinii cu siguranta te poti baza pe un set de perne auxiliare pe care le poti comanda de la perneauxiliare.ro.

Cu o investitie de aproximativ 300 de lei poti avea parte de mai mult confort atunci cand conduci. Aceste perne trebuie montate pe suspensiile masinii si astfel nu vei simti atat de mult fiecare groapa de pe drum. Asta chiar daca vei merge pe drum accidentat sau pe asfalt normal.

Un set de perne auxiliare poate fi tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati masina pentru mini excursia pe care vrei sa o faci in aceasta vacanta de Paste. Plus ca vei avea parte si de stabilitate mai buna a masinii in curbe cu ajutorul acestor perne, chiar daca masina este incarcata.

Cum sa faci alegeri inteligente?

Daca ti-ai pus in plan si vrei sa achizitionezi un astfel de set de perne auxiliare, trebuie sa stii ca foarte mult conteaza de unde le comanzi. Asta pentru ca nu sunt seturi universal valabile, ci trebuie alese conform masinii. Daca vei apela la cei de la perneauxiliare.ro, un reprezentant te va ajuta sa faci alegerile potrivite pentru tine.

Plus ca de la ei primesti setul complet, cu tot ce ai nevoie pentru montare si vei beneficia de seturi de perne auxiliare AirPower, renumitul brand. Pretul este unul modic avand in vedere toate produsele pe care le primesti si de avantajele de care ai parte.

Despre montaj si recomandari

Important de stiut ca si cei care conduc masini mai mari sau cei care transporta deseori marfa cu masina pot opta pentru un astfel de set. Chiar este recomandat acest lucru. Asta pentru ca pernele montate pot si ridica putin nivelul masinii de la sol si o stabilizeaza mai bine.

Cu privire la montaj nu trebuie sa iti faci probleme pentru ca poti face chiar tu acest lucru. Ai in set toate cele necesare, nu trebuie sa demontezi nimic de la masina, ci doar introduci pernele printre suspensiile masinii si mai apoi la umfli. Reprezentantii acestui e-shop perneauxiliare.ro te vor indruma telefonic cu privire la tot ce ai de facut.

Comanda setul potrivit masinii tale si pregateste-te pentru concediu.

Contact: 0744 870 142

Leave a reply