Parfum De Dama Revlon Charlie Blue Eau De Toilette 30ml

Parfum De Dama Revlon Charlie Blue Eau De Toilette 30ml

Parfumurile scoase din colectia Revlon sunt produse cu istorie. Brandul a scos pe piata atat parfumuri cat si cosmetice de super calitate cu care au reusit la propriu sa cucereasca lumea.

In timpul marii depresiuni au inceput sa fabrice si lacul de unghii dar si rujul iar in anul 1973 a aparut parfumul Jontue. Acesta este un best seller in SUA. Publicitatea controversata a generat un mare interes iar compania Revlon a inceput sa produca un profit urias datorita investitiilor eficiente in promovare.

Parfum De Dama Revlon Charlie Blue Eau De Toilette 30ml are o aroma florala si verde. Este un amestec de arome florale si de fructe si este foarte potrivit pentru timpul zilei. Compozitia se bazeaza exclusiv pe plante cum ar fi garoafa, iasomia, lemnul de santal, muschiul, moscul si trandafirul.

Avand in vedere aceasta compozitie este evident faptul ca parfumul se incadreaza in categoria florale sau verzi. Este un aprfum potrivit pentru timpul zilei. Revlon Charlie Blue este un amestec perfect de plante si flori care poate fi purtat atat la birou cat si afara la jogging. Daca te intrebi unde s-ar mai potrivi acest parfum iti oferim mai jos toate informatiile de care ai nevoie de la specialisti.

Notele de lemn de santal, iasomie si mosc se combina perfect intr-un parfum care va intoarce priviri pe timpul verii. Datorita aromelor florale vara este anotimpul optim in care va trebui sa utilizezi acest parfum fiind prea discret pentru iarna cand ai cu siguranta nevoie de ceva mai tare.

Revlon Charlie Blue este un parfum floral unic si potrivit pentru femeile de toate varstele. Tandrul si captivantul parfum Charlie Blue este cel care te cucereste in totalitate si care iti ofera o stare de vitalitate si de stralucire.

Acest parfum este special conceput pentru femeile moderne care au un suflet romantic. Avand o compozitie usoara este parfumul perfect pentru zilele calduroase de vara atunci cand esenta este incantatoare si iti racoreste si stimuleaza asbsolut toate simturile. Compozitia ei unica creaza o aroma inconfundabila pe care o vei purta toata ziua.

Poti fi tu insati purtand acest parfum si te poti simti bine in timp ce iti experimentezi personalitatea cu revigorantul parfum Charlie Blue.

Daca vrei sa mirosi fresh o zi intreaga fara ca parfumul sa dispara dar fara sa iesi foarte mult in evidenta acesta reprezinta solutia ideala. Vei descoperi arome unice si fabuloase care te vor trimite pe culmile fericirii inca din momentul in care mirosi capacul, si asa cum arata si culoarea din sticla vei descoperi ca ai ceva revigorant cu miros de flori si suficient de discret incat sa intrii in birou fara ca toti colegii sa te priveasca atenti.

Daca acesta este efectul pe care il doresti il vei obtine in mod sigur deoarece acest parfum asta face, creaza o imagine unica a ta in care tu te simti bine cu tine si aduce in prim plan un miros modern si sofisticat dar delicat care va ramane usor in umbra.

Leave a reply