Modele web design pentru restaurantele de tip catering

Modele web design pentru restaurantele de tip catering

Măsurile de distanțare socială au impus închiderea temporară sau totală nu doar a magazinelor în fizic, ci și a numeroase hoteluri și restaurante. Practic, sectorul HoReCa pare a fi cel mai afectat de actuala pandemie, astfel încât multe restaurante, hoteluri și cafenele și-au închis de tot porțile. Sunt însă și numeroase unități care au ales să se reinventeze și să reziste în mediul online.

Fie că doar și-au dezvoltat prezența în online, fie că s-au mutat integral în mediul virtual, este cert că asistăm la o explozie a serviciilor de livrări la domiciliu, venite atât ca o necesitate pentru patroni, dar și ca urmare a cererii pentru acest tip de servicii pe piață. Și tu poți să îți deschizi un restaurant de tip catering, cu puțină voință și cu investiții minime într-o pagină web adecvată. Cum este posibil acest lucru? Vom vedea în rândurile ce urmează.

Cum funcționează un restaurant în sistem catering

Înainte de toate, trebuie spus că un restaurant de tip catering se diferențiază de restaurantul obișnuit prin aceea că nu mai faci comandă la masă, ci se bazează exclusiv pe livrarea la domiciliul clientului. Indiferent că vorbim despre clienți persoane fizice sau diverse companii, cererea pe acest segment este una substanțială, fiind în creștere de la un an la altul. Ce soluții web design presupune însă deschiderea unei unități de tip catering? Specialiștii de la dehalo.ro au mai multe variante pregătite pentru tine.

Dacă partea ce ține de investiția în restaurantul de tip catering ține doar de tine, ca antreprenor, atunci când vine vorba despre soluții web design este indicat să lași acest lucru pe mâna specialiștilor.

Dacă în cazul unei simple pagini web de prezentare lucrurile sunt ceva mai simple, atunci când vorbim despre o platformă dedicată livrărilor, ai nevoie de o firma web design dedicata. Iar complexitatea nu se traduce neapărat prin grafică savantă și inovații în materie de web design, ci prin implementarea unor soluții care să conducă la efectuarea rapidă a comenzilor de către clienți.

Din acest punct de vedere, putem spune că o primă calitate a unei platforme de catering ține de ușurința navigării pe site și timpul scurt de la vizualizarea produsului la finalizarea comenzii online. Acest lucru se poate face prin soluții web design integrate, care îmbină practic modelele de prezentare a produsului cu sistemele de plată online implementate.

Desigur, se poate merge și pe sistemul clasic, prin care plata se efectuează cash sau card, la primirea comenzii de către clienți, metodă care este și cea mai folosită. Pentru urmărirea eficientă a fluxului banilor însă, implementarea unei soluții de plată online reprezintă varianta optimă pentru tine.

Apelând la specialiștii www.dehalo.ro însă, poți beneficia și de diverse pachete web design, care îți permut atât asigurarea unei interfețe cu potențialii clienți, dar și una dedicată administratorului, prin care ai acces la urmărirea comenzilor efectuate, de la momentul preluării și până la livrarea către clienți. De asemenea, ai soluții web care îți permit accesul la stocuri și chiar la urmărirea rețelei agenților de livrări.

Informații pe contact@dehalo.ro

Leave a reply