Mobila standard pentru bucatarie sau realizata la comanda?

Mobila standard pentru bucatarie sau realizata la comanda?

Iti place sa gatesti si o faci de fiecare data cu drag pentru intreaga familie? Cat de mult timp petreci in bucatarie? Daca si tu esti unul dintre cei care petrece destul de mult timp in bucatarie, atunci cu siguranta stii ca fiecare detaliu din aceasta incapere conteaza.

Petrecand ore in sir in bucatarie, nu ai cum sa nu observi in primul rand cat de important este sa ai un mobilier adecvat nevoilor tale de zi cu zi. Si cand spunem asta, ne gandim la mai multe aspecte esentiale.

Poate ai nevoie de exemplu de un blat mai mare decat cel pe care il ai acum pentru a te putea extinde atat cat e necesar. Poate ai nevoie de corpuri suplimentare suspendate. Poate ca ai nevoie de un sertar in plus pentru diverse ustensile din bucatarie.

Poate vrei ca aragazul sa fie incorporat in mobilier, sa nu para a fi o piesa total diferita de celelalte corpuri din bucatarie. Aceastea sunt doar cateva scenarii posibile in legatura cu nevoile pe care le ai si pentru care te-ai gandi ca ar fi timpul sa schimbi mobila de bucatarie.

Insa, asa cum fiecare incapere este diferita ca si forma si dimensiune, este posibil ca mobila pe care o cumperi din magazinele de profil sa nu se potriveasca in bucataria ta. Sunt sanse mari ca mobila de bucatarie la dimensiunile standard la care o gasesti in magazin sa nu incapa.

Mobila de bucatarie la comanda – pliata exact pe nevoile tale

Si atunci solutia optima vine de la Prodesignart – mobila facuta la comanda. Ai parte de o multime de avantaje daca optezi pentru aceasta varianta. Practic ai ocazia de a-ti face mobila exact asa cum iti doresti si raportandu-te la spatiul pe care il ai disponibil pentru aceasta.

Realizand mobila bucatarie la comanda, consultantul de la Prodesignart iti va da sfaturi constructive in privinta eficientizarii optime a spatiului din bucatarie. Ai parte de masuratori gratuite si chiar de o proiectare 3D bonus pentru a vedea exact cum va arata mobila ta la final.

Ai posibilitatea de a alege dimensiunea fiecarei piese in parte, materialele din care este realizata mobila, culoarea, forma si chiar compartimentarea acesteia.

Avand atat de multe avantaje de partea ta atunci cand optezi pentru mobila de bucatarie la comanda, de ce sa alegi una standard?

Acceseaza site-ul oficial al Prodesignart si descopera acolo cateva dintre modelele de mobila pentru bucatarie propuse, inspira-te de acolo si creeaza-ti propria mobila.

Leave a reply