Manichiura perfecta incepe cu produsele profi – descopera NoliaShop.ro

Manichiura perfecta incepe cu produsele profi – descopera NoliaShop.ro

Manichiura cu gel este perfectiunea intruchipata. Sunt atat de multe avantaje ce se coreleaza cu acest gen de manichiura. Arata perfect pentru mai mult timp, nu mai apar mici imperfectiuni care tradeaza ca nu ai mai trecut pe la salon de ceva vreme. Totusi ai parte de aceste avantaje daca manichiura este realizata profi, cu produse de calitate.

Vei gasi la Nolia Shop geluri de constructie si nu numai. Chiar daca esti debutanta in acest domeniu, perfectionarea este exercitiul pe care te bazezi, insa mereu cu produse de calitate. Aici vorbim despre calitate germana, produse testate. Pe baza recomandarilor celor care le-au testat, alegerea iti va fi cu atat mai relevanta.

Alegerea tipului de gel

Gelul potrivit este cel care tine cont de situatia in cauza, de tipul de unghie. Riscul este de a aplica un gel necorespunzator. Chiar daca aparent nu sunt probleme, ulterior gelul poate crapa, se scurge, nu isi mentine forma dupa uscare, ba chiar isi schimba si textura. Iata si cateva aspecte ce tin de utilizarea corecta a gelurilor:

  • In functie de lungimea unghiilor

Decizi mai intai de toate cat de lungi si ce forma dai unghiilor si astfel vei sti si ce tip de gel este mai indicat. In cazul in care doresti unghii lungi, ai nevoie de un gel ce se modeleaza cu ceva mai multa rabdare, dens, care nu curge. Pentru unghii medii sau chiar scurte poti folosi un gel cu densitate medie – acesta este chiar ideal pentru incepatori.

  • Constructie? Intretinere?

In cazul in care nu  ai gasit gelurile utile in ambele cazuri o departajare o vei face si in functie de scopul tau, cel de constructie a unghiei de la bun inceput sau doar intretinerea manichiurii cu gel.

  • Tehnica folosita

Altfel spus, inainte de a incepe aventura culorii pe unghii stii ce ai de facut. Gelul potrivit este ales in functie de tehnica aplicata si de ceea ce iti doresti sa obtii. La Nolia Shop spre exemplu vei gasi geluri proform pentru tehnica fara pilire, cele speciale pentru a schimba arhitectura unghiei, cele cu vascozitate mai mare insa economice, printre altele.

Pot folosi produse profesionale acasa? Este chiar de preferat. Calitatea acestora iti vor da calitate manichiurii. Atentie insa la modul de utilizare. Ar trebui sa ai cunostinte specifice pentru a alege si combina corect produsele. Afla despre cum poti comanda cu livrare in toata Europa, de la Nolia Shop.

Leave a reply