Link Cheetah Prezentare generala

Link Cheetah Prezentare generala

In aceasta campanie am optat pentru unelte seo premium la un abonament al carui pret ramane neschimbat pe viata. Ai la dispozitie o gama vasta de utilitare seo pe care le poti folosi si tot ce trebuie sa faci este sa te grabesti pentru ca preturile se modifica mereu in functie de locurile care se ocupa.

Pentru o privire mai atenta asupra acestor linkurilor, puteti sa dati clic pe fiecare dintre ele pentru a primi detalii suplimentare, cum ar fi pagina de referinta, Index Google, Ancora si Backlink si un indicator Do sau Nofollow. Avand aceasta cantitate de informatii detaliate va permite sa analizati toate link-urile de pe site-ul dvs. web.

Link Cheetah Pagina de referinta

In sfarsit, aveti, de asemenea, mai multe optiuni pe dreapta, cum ar fi stergerea acestor linkuri, adaugarea unui comentariu, actualizarea legaturilor si optiunea de a dezactiva linkul.

Pagini

A doua caracteristica importanta a link Cheetah este sectiunea Pagini, care va permite sa identificati legaturile prezente intr-o anumita pagina Web. Aceste pagini web sunt clasate pe baza numarului de domenii de referinta din acea pagina si, dupa ce faceti clic pe acestea, puteti vizualiza aceste domenii de referinta, in timp ce cautati si paginile web care apar pe site-ul dvs. Web.

Impreuna cu posibilitatea de a vizualiza site-urile care contin backlink-urile dvs., puteti sa va uitati, de asemenea, la textul de ancora.

Aceasta caracteristica la indemana va permite sa vizualizati legaturile care sunt prezente pe alte site-uri web, in ​​timp ce, de asemenea, te uiti la cele mai frecvente texte de ancora, care va ajuta sa vedeti daca este eficienta in generarea de trafic sau nu.

Schimbari

A treia facilitate pe Link Cheetah este Changes, care va permite sa vizualizati legaturile care au experimentat modificari din diferite motive. Urmarirea acestor linkuri este cruciala, deoarece aceste modificari pot influenta cantitatea de trafic pe care o veti primi. Unele dintre aceste modificari includ adaugarea unui link “dofollow” devenind un link nofollow sau a unor link-uri care vor fi eliminate din indexul Google.

Text ancorat

A patra caracteristica este textul de ancorare, care este similar cu functia prezenta in sectiunea Pagini. Acest lucru va permite sa vedeti care texte de ancorare contin cea mai mare cantitate de link-uri si domenii de referinta si sa examinati unde pot fi gasite aceste linkuri.

Aceasta caracteristica simpla vine la indemana, mai ales cand vine vorba de a sti unde utilizatorii dvs. pot gasi paginile dvs. web prin internet.

Dezactivati legaturile

Ultima caracteristica este instrumentul de dezactivare a linkurilor, care este locul in care puteti vedea legaturile pe care le-ati dezactivat din sectiunea de pagini. Din aceasta revizuire, nu au existat legaturi dezavantajate. Cu toate acestea, optiunea de a adauga aceste linkuri este un proces simplu, deoarece puteti dezactiva link-urile cu doar cateva clicuri.

Verdict

Instrumentele de construire a legaturilor sunt importante in strategia noastra de SEO, iar link Cheetah este un alt plus de valoare in setul nostru de instrumente.

Desi poate fi un instrument care este simplu si eficient in ceea ce priveste functionalitatea, acesta il face, de asemenea, un instrument foarte usor de utilizat. In general, recomandam cu siguranta acest instrument pentru specialisti in constructia de link-uri, deoarece le ofera o functionalitate simpla si robusta.

Leave a reply