La ce este utila o bariera de acces?

La ce este utila o bariera de acces?

Deja cred ca toata lumea cunoaste faptul ca in momentul in care discutam despre barierele de acces, acestea sunt folosite cu scopul de a fluidiza traficul, dar si cu scopul de a permite sau de a interzice accesul autoturismelor in anumite parcari.

Bariera de intrare – iesire este construita cu scopul de a suporta un mediu agresiv de lucru, dar si cu scopul de a suporta cele mai exigente cerinte. Atunci cand discutam despre bariere Nice, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt fiabile si permit o manevrabilitate a bratelor articulare cat si a bratelor rectangulare intregi, in cele mai sigure conditii.

Barierele automate sunt actionate de catre un motor capsulat cu autolubrifiere, cu o conexiune monofazica, dar si cu transmisie pe lant. Este important de mentionat faptul ca o bariera de acces trebuie sa fie in primul rand robusta, apoi trebuie sa fie sigura si rapida.

Barierele de acces trebuie sa fie concepute pentru a avea un timp de deschidere de 1,5 secunde, la un ritm foarte intens de lucru. Tot referitor la aceste bariere de acces, este important de amintit faptul ca sistemul de control permite ca ele sa fie manevrate cu grija, si in conditii de siguranta, monitorizand si intoarcerea autoturismelor, si prevenind tot felul de pagube materiale in conditiile neplacute in care in apropierea bratului se afla un autoturism.

Bariera de acces cu siguranta este cat se poate de eficienta pentru o parcare, datorita faptului ca pentru o cursa inchis – deschis a barierei sa se efectueze, nu este neaparat ca anterioara cursa sa se fi incheiat complet.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, si de cat de eficienta poate sa fie o bariera de acces, nici nu mai este de mirare faptul ca din ce in ce mai multe parcari private sunt dotate cu astfel de sisteme de bariere.

De exemplu, daca vei trece pe langa o primarie, mai mult ca sigur vei vedea un sistem de bariere de acces, pentru ca primaria respectiva nu isi doreste ca in parcarea primariei sa aiba acces toata lumea. Datorita faptului ca respectiva parcare este a primariei, doar angajatii primariei vor avea acces cu autoturismele in parcarea primariei.

Exact asa stau lucrurile si in ceea ce priveste o parcare care apartine unei institutii publice oarecare, pentru ca in mod evident nu toata lume are acces in parcarea respectiva. Acest lucru este si normal, pentru ca daca este parcare privata a institutiei, atunci trebuie ca doar angajatii institutiei sa aiba acces.

Ei bine, daca discutam despre parcarile private firmelor, atunci cu atat mai mult se va opta pentru un sistem automat de bariere Nice, pentru ca proprietarii afacerilor respective nu isi doresc ca in incinta parcarii lor, sa aiba acces persoanele neautorizate.

Din acest motiv, ei apeleaza la barierele auto, iar in incinta parcarilor respective au acces doar angajatii firmelor respective, partenerii de afaceri sau potentialii parteneri de afaceri, insa persoanele neautorizate cu siguranta nu au acces.

Asadar, dupa cum se poate observa, o bariera de acces este foarte utila pentru ca permite ca traficul intr-o anumita parcare sa fie controlat.

Leave a reply