Invata sa dezvolti o afacere cu ajutorul lui Andrei Ursachi

Invata sa dezvolti o afacere cu ajutorul lui Andrei Ursachi

Cu totii cred ca ne uitam cu invidie la postarile din insule exotice pe care unii dintre cunoscutii nostri, sefi de companii ori persoane din lumea divertismentului le viziteaza la inceput de an. Afara inca e rece, iar visul de evada macar pentru scurt timp pe taramuri mai insorite nu ne da pace.

Ei, bine, toate acestea sunt la indemana noastra, daca stim cum sa ne valorizam resursele si cum sa ne scoatem in evidenta atuurile. Este adevarat, toate aceste visuri sunt mai greu de pus in practica atunci cand esti si angajat, adica atunci cand lucrezi pentru altcineva. Apeland insa la sfaturile lui Andrei Ursachi, ai putea incerca sa devii antreprenor, adica propriul tau sef.

Cine este insa Andrei Ursachi?

Daca il vezi pentru prima oara, Andrei Ursachi nu iti inspira aerul unui milionar. Mai ales ca vorbim despre un tanar de nici 27 de ani, crescut in zona Bucovinei. Acesta se poate spune ca a reusit in lumea afacerilor, ajungand ca in mai bine de zece ani sa atinga depaseasca cifra de afaceri de un milion de euro. A avut esecuri, dar si satisfactii, iar acum, doreste sa impartaseasca din experienta sa si altora.

In fond, acesta este primul sfat pe care Andrei Ursachi il da celor care doresc sa devina antreprenori: sa nu abandoneze la visul lor si sa lucreze in permanenta la el. Mai mult, sa invete din propriile greseli si, daca se poate, din greselile altora. Iar acestea nu se invata decat avand in preajma ta exemple de care sa tii cont. Or, fara a intra in lumea afacerilor, este mai greu sa te lovesti de astfel de probleme si, mai ales, sa incerci solutii pentru rezolvarea lor.

Sfaturi pentru a intra in afaceri

Pe de alta parte, odata ce intri pe site-ul andreiursachi.eu, vei avea la dispozitie o serie de sfaturi utile care sa te ajute sa depasesti teama de a intra in afaceri. Primul pas este sa iti prioritizezi foarte bine planurile si sa incepi sa le pui in aplicare. S-a spus ca intre calitatea de angajat al unei institutii sau companii si deschiderea propriei afaceri nu exista niciun fel de incompatibilitate.

Andrei Ursachi ne spune insa ca aceste doua calitati nu se exclud una pe alta. Poti dezvolta afaceri si din postura de angajat, chiar daca este mai greu. Daca acest lucru nu presupune deplasari si prezenta fizica la sediul propriei companii, atunci poti desfasura o activitate de antreprenoriat in paralel cu cea de angajat.

O alta problema de care se lovesc tinerii antreprenori este lipsa finantarilor. Astfel, multi se trezesc ca au idei geniale, dar le este greu sa le puna in practica. Adica, nu stiu de unde sa inceapa. Si in acest caz, puterea exemplului si sfaturile bune te vor ajuta a depasesti problema. Mai mult, ai putea identifica chiar surse de finantare, unele la care nici nu te-ai gandit pana acum.

Leave a reply