Intrebarile necesare pentru o inchiriere a cabinei foto fara probleme

Intrebarile necesare pentru o inchiriere a cabinei foto fara probleme

Atunci cand nu esti familiarizat cu serviciile de inchiriere a unei cabine foto, este foarte probabil sa te simti foarte coplesit. Importanta pe care o are o cabina foto este foarte clara, fiind considerata chiar obligatorie pentru un eveniment reusit.

Dar, cu cat importanta sa este mai mare, cu atat iti va fi mai dificil sa gasesti o cabina foto perfecta pentru evenimentul tau, mai ales daca nu ai experienta necesara pentru a face o buna alegere.

De aceea, impreuna cu echipa de la Cool Events ti-am pregatit o lista cu cele mai importante intrebari pe care ar trebui sa le pui inainte de a inchiria o cabina foto.

Inainte de a pune intrebari, s-ar putea sa fii nevoit sa oferi cateva raspunsuri. Iar asta deoarece compania care iti inchiriaza cabina foto trebuie la randul sau sa solicite cateva informatii despre eveniment precum:

  1. La ce ora incepe evenimentul tau si la ce ora doresti sa pui in functie camera foto?
  2. Cate ore doresti sa tii cabina foto la eveniment?
  3. Evenimentul are loc in interior sau in aer liber?
  4. Exista o priza electrica in apropiere?

Odata clarificate toate aceste detalii, poti pune la randul tau intrebarile care te vor ajuta sa faci cea mai buna afacere pentru inchirierea cabinei foto.

Iata care sunt intrebarile pe care ar trebui sa le pui atunci cand doresti sa aduci o cabina foto la nunta sau evenimentul tau:

Intrebarile care iti garanteaza ca ai inchiriat cea mai buna cabina foto

Inainte de toate ar trebui sa te interesezi daca mai este disponibila cabina in foto in ziua evenimentului tau. Unele persoane aleg sa isi inchirieze cabina foto cu mult timp inainte de eveniment, astfel incat sa fie rezervata si sa scape de o grija. Ai putea apela si tu la acest truc. Acesta este primul detaliu despre care sa discuti inainte de toate iar astfel vei economisi timp.

Apoi ar trebui sa te interesezi de pachetele disponibile precum si optiunile extra pe care firma ti le recomanda. Pretul pachetului ar trebui sa mentioneze numaidecat si numarul de ore in care cabina va fi disponibila pentru tine si invitatii tai.

Mai mult decat atat, ar trebui sa intrebi si despre costurile pentru situatia in care doresti ore suplimentare pe parcurs. Sunt situatii in care atat organizatorii cat si oaspetii sunt atat de entuziasmati de cabina foto incat isi doresc sa profite de ea la maxim, asa ca in acest caz cabina mai ramane la eveniment cateva ore.

Intereseaza-te si despre formatul pozelor pe care cabina il ofera. Sunt acestea digitale, au format fizic sau ambele? Afla si care este numarul maxim de persoane care pot folosi cabina foto in acelasi timp. Stilurile disponibile ar trebui sa reprezinte, de asemenea, un subiect de interes pentru tine.

Unele companii ar putea impune anumite limite de fotografii realizate in cabina foto, asa ca ar trebui sa pui o intrebare si pe aceasta tema.

Organizatorii primesc o copie digitala a tuturor fotografiilor realizate la eveniment? Sunt cu sau fara sablon? Iata alte doua intrebari de care sa nu uiti.

Atata timp cat ai primit toate aceste raspunsuri, cu siguranta afacerea va fi una de succes. Dar, daca nu doresti sa pierzi timpul cu atat de multe intrebari ci preferi sa mergi la sigur, atunci ar trebui sa iei legatura cu echipa Cool Events. Vei beneficia de cea mai tare experienta a cabinei foto!

Leave a reply