Intrebari si raspunsuri pentru a determina daca aveti nevoie de o mai buna prezenta Google

Intrebari si raspunsuri pentru a determina daca aveti nevoie de o mai buna prezenta Google

Sunteti prezenti pe Google?

Includerea in rezultatele cautarii este simpla si gratuita. Nici macar nu trebuie sa trimiteti site-ul dvs. Google este un motor de cautare complet automatizat care foloseste asa-numitele “crawlere” pentru a accesa cu crawlere in mod regulat web-ul si pentru a cauta sa includa site-uri in indexul lor.

Majoritatea site-urilor din rezultatele afisate nu au fost trimise manual, dar au fost detectate automat si adaugate de catre robotii nostri in timp ce accesau cu crawlere web-ul. Pentru cele mai bune servicii de optimizare web accesati DanBradu.com.

Toate sfaturile si sugestiile sunt primite de la un angajat Google.

Este site-ul meu pe Google?

Pentru a determina daca site-ul dvs. este inclus in prezent in indexul Google, executati o cautare introducand adresa URL a site-ului precedata de operatorul “site:”. De exemplu, site-ul de cautare “wikipedia.org” afiseaza urmatoarele rezultate.

Site-ul meu nu este prezent pe Google!

Desi sunt explorate miliarde de pagini, este imposibil sa luam in considerare toate site-urile. Atunci cand robotii nostri nu gasesc un site, acesta este, de obicei, din unul dintre urmatoarele motive:

Numarul de site-uri cu link-uri catre site-ul dvs. este insuficient.

Tocmai ati incarcat un nou site si nu am avut timp sa-l exploram inca.

Design-ul site-ului nu ne permite sa exploram in mod corespunzator continutul.

Am intampinat o eroare in timp ce incercam sa accesam cu crawlere site-ul.

Cum pot face ca site-ul meu sau aplicatia mobila sa apara pe Google?

Am definit cateva orientari care va vor ajuta sa creati un site usor de explorat de catre crawlerele noastre. Nu putem garanta ca crawlerul nostru va detecta un anumit site, dar aceste linii directoare ar trebui sa va sporeasca sansele de a vedea site-ul dvs. inclus in rezultatele noastre de cautare.

Daca doriti ca aplicatia dvs. mobila sa fie pe Google, asigurati-va ca implementati indexarea aplicatiilor in aplicatia dvs.

Consola noastra de cautare ofera instrumente care va vor ajuta sa trimiteti continutul dvs. si sa va controlati clasamentul in Cautarea Google. Daca doriti, Search Console va poate trimite chiar alerte daca identificam probleme critice pe site-ul dvs. sau in aplicatia dvs. mobila.

Daca doriti sa adaugati informatii despre companie, planuri sau alte informatii in mod special catre Google, tineti cont de toate sfaturile Google.

Incluziunea in rezultatele cautarii Google este simpla si gratuita. Nu aveti nimic de adaugat la site-ul dvs., ci doar sa-l publicati pe web. Pentru a vedea daca paginile dvs. sunt deja indexate, cautati site-ul dvs. pe Google, trimitand o interogare de genul:

Site-ul: exemple.com

Inlocuiti “example.com” cu site-ul dvs. Daca site-ul dvs. nu apare, puteti verifica proprietatea asupra site-ului dvs. web in Consola de cautare Google si trimiteti site-ul dvs. pentru indexare.

Posibilitatea de a oferi utilizatorilor de Internet cea mai buna experienta posibila pe site-ul dvs. ar trebui sa fie prioritatea numarul unu. Ganditi-va la ceea ce face site-ul dvs. unic si atractiv, si  oferiti-i o valoare. Cititi indicatiile Google pentru webmasteri si asigurati-va ca gestionarea site-ului web respecta practicile Google.

SEO sunt profesionisti care va pot ajuta sa va imbunatatiti site-ul si sa va sporiti vizibilitatea in motoarele de cautare. Descoperiti cum si de ce sa utilizati un SEO.

Leave a reply