Inchirieri masini bucuresti: Scaun auto copil gratuit

Inchirieri masini bucuresti: Scaun auto copil gratuit

Celor mai multi dintre noi nici nu ne trece prin cap sa calatorim cu masina fara sa ne punem centura de siguranta. Si bine facem. In caz de accident, la doar 48 km/h un pasager care nu poarta centura de siguranta este aruncat cu o forta de 30 pana la 60 de ori mai mare decat greutatea sa corporala.

Ce se intampla daca acest pasager este de fapt un copil mic? Cu siguranta ar fi aruncat din masina, lovindu-se pe sine si pe ceilalti pasageri. Si mai rau se poate intampla ca pasagerii sa fie proiectati direct prin geam.

Aveti impresia ca daca tineti copilul in brate cand conduceti este mai bine? Ei bine, nu. In caz de accident, copilul ar putea fi pur si simplu zdrobit intre corpul dumneavoastra si o parte din interiorul masinii.

Chiar daca dumneavoastra ati fi tinut de centura de siguranta copilul ar fi aruncat din brate din cauza impactului. Pur si simplu nu poti sa tii copilul in brate oricat de mult ai incerca.

Inchirieri masini bucuresti: aveti nevoie de scaun auto pentru copilul care calatoreste cu dumneavoastra

Iar la https://www.deinchiriatauto.ro/ – site de Inchirieri masini bucuresti scaunul auto pentru copil vi se ofera in mod gratuit. De ce aveti nevoie de el? E simplu.

Cand o masina se ciocneste de un alt obiect – copac, perete sau o alta masina in miscare – se opreste brusc din cauza impactului. Cu toate acestea, tot ceea ce se afla in masina, va continua sa se miste – inclusiv pasagerii. Acest lucru se intampla din cauza inertiei. Inertia reprezinta tendinta unui obiect de a continua sa se miste in caz de impact.

Scaunele auto pentru copii sunt special proiectate pentru a-i tine pe acestia in siguranta, in caz de impact. Atunci cand calatoriti cu familia si copiii este foarte important ca toata lumea sa fie in siguranta. In cazul copiilor asta inseamna automat scaun auto.

Nu omiteti sa luati acest scaun cu dumneavoastra atunci cand calatoriti cu masina pentru ca cel mic sa stea confortabil si sigur. Din fericire firma de Inchirieri masini bucuresti va ofera gratuit acest scaun pentru copil. Alte firme de rent a car percep taxe suplimentare.

Folosirea scaunului auto

Este important sa folositi scaun auto pentru copii cand va deplasati cu masina, dar este de asemenea critic sa va asigurati ca scaunul este bine legat. Scaunele auto pentru copiii vin cu sisteme speciale de prindere pentru a fi cat mai bine fixate pe bancheta din spate.

Teoretic scaunul auto poate fi amplasat oriunde pe bancheta din spate, dar unii specialisti sunt de parere ca cel mai sigur loc este cel din spatele soferului.

Pentru ca un scaun auto de copii sa fie eficient trebuie sa fie montat corect. Agentii de la firma de Inchirieri masini bucuresti va pot ajuta cu montarea scaunului.

Din pacate multe persoane se bucura sa afle ca optiunea de scaun auto pentru copiii este gratuita, dar nu se asigura ca acesta este bine fixat si instalat corespunzator. Intotdeauna trebuie sa folositi sloturile corecte pentru legarea hamurilor. Strangeti bine.

Scaunele pot fi diferite, dar sistemul de fixare al centurii este relativ la fel. Ideea de baza esteca scaunul auto sa nu se deplaseze dintr-o parte in alta, ci sa fie cat mai bine fixat de partea din spate a masinii. Cele mai multe variante din oferta inchirieri masini bucuresti vin cu sistem de blocare incorporat.

1 Comment

  1. Bine de stiut, majoritatea firmelor de inchirieri masini percep o taxa suplimentara pentru scaunul de copii.

Leave a reply