Inchideri terase – unde gasesti cele mai bune solutii estetice si durabile?

Inchideri terase – unde gasesti cele mai bune solutii estetice si durabile?

Fără doar și poate că terasa este un spațiu al relaxării și al destinderii. Fie că îți savurezi cafeaua, fie că discuți cu prietenii care au venit în vizită, acest loc reprezintă o alegere minunată dacă îți dorești să te bucuri de liniște.

De aceea, trebuie să acorzi o atenție sporită întregului proces de amenajare. Mai mult decât atât, dacă vrei să te bucuri de ea în orice anotimp, va trebui să cauți cele mai bune sisteme de închidere terase.

De ce să alegi închideri terase cu sticlă glisantă?

Specialiștii recomandă alegerea unor sisteme de închidere cu sticlă glisantă. Poate te întrebi care sunt motivele pentru care acest material a câștigat atât de multă popularitate, mai ales, în ultimii ani. Ei bine, iată de ce:

  • Sistemele de închideri terasă cu sticlă glisantă se pot instala fără prea multe dificultăți;
  • Oferă un grad de protecție sporită spațiului împotriva vântului, a ploii și altor condiții meteorologice nefavorabile;
  • Prezintă un grad sporit de izolare fonică, așadar vei fi scutit de zgomotele neplăcute;
  • Garanția standard este de 2 ani, dar dacă se apelează la un montaj autorizat Porta se prelungește la 5 ani;
  • Chiar dacă terasa este închisă cu sticlă, sistemul de glisare conferă un grad de flexibilitate ridicat.
  • Ușile din sticlă glisante îi vor oferi spațiului un design modern și mai multă luminozitate.

La ora actuală, în magazinele de profil găsești o mare varietate de sisteme de închideri terasă, iar acest lucru te poate face să te simți copleșit un pic. Însă, analizând bine ofertele și documentându-te, vei putea face alegerea corectă pentru locuința ta.

Altfel spus, vei putea găsi cea mai bună soluție care să se plieze perfect cu cerințele și necesitățile tale. Ține cont însă și de materialele pe care le alegi, nu doar de culori și de modele. Acestea trebuie să fie rezistente ca să facă față cu brio testului durabilității în timp.

Unde găsești sisteme închideri terasă de calitate?

Dacă ai nevoie de un sistem de închidere terasă estetic și durabil, poți apela la Rom Decor, un magazin specializat în comercializarea sistemelor de închidere terasă sau balcon – și nu numai.

Specialiștii de la Rom Decor te ajută să găsești cele mai bune soluții tehnice și estetice, ideale pentru orice dimensiune și încăpere. Compania reunește produse de feronerie și sisteme de glisare de înaltă calitate și de rezistență ridicată.

Mai mult decât atât, din echipa Rom Decor fac parte consultanți dedicați care îți vor oferi cele mai bune sfaturi atunci când ai dileme tehnice.

De asemenea, pe lângă serviciile de consiliere profesională, beneficiezi de măsurători gratuite în 24 de ore de la data plasării comenzii. Dacă ai nevoie de montaj specializat, compania îți trimite partenerii săi – o echipă de montatori profesioniști Porta Doors.

Pe site-ul rom-decor.ro vei găsi o varietate de sisteme de închideri terasă sau balcon din care poți alege. Iată câteva exemple:

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre produsele Rom Decor sau dacă îți dorești să beneficiezi gratuit de consiliere, vizitează showroomul cel mai apropiat.

Leave a reply