Incearca produsele Coneltex pentru un somn odihnitor!

Incearca produsele Coneltex pentru un somn odihnitor!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te trezesti mai obosit decat atunci cand te-ai bagat la somn? Ti s-a intamplat vreodata sa ai dureri de spate sau de gat dupa un somn agitat? Te-ai gandit vreodata cat de importante sunt asternuturile pentru a avea un somn odihnitor?

Cu totii ne dorim ca somnul de care avem parte sa fie intr-adevar un moment de relaxare. Ne dorim ca atunci cand ne trezim sa fim incarcati de energie pozitiva, sa fim mai relaxati si sa nu avem dureri cauzate de o perna mult prea tare spore exemplu.

Pe scurt, cu totii cautam confortul in timpul somnului. Confortul poate fi dat de cativa factori pe care ii putem controla precum lumina, temperatura din camera, zgomotele, dar si de asternuturi. Bineinteles, sunt si factori pe care nu ii putem controla si care ne fac sa avem parte de un somn agitat si aici mentionam de exemplu stresul sau un copil mic.

Importanta asternuturilor pentru a avea un somn linistit

De foarte multe ori nu acordam atentia cuvenita lenjeriei de pat, saltelei, pernelor sau pilotei atunci cand avem de facut o alegere. Tindem sa ne ghidam in primul rand dupa design, dimensiuni si, mai ales, dupa pret. Dar sa fie acestea singurele aspecte pe care sa le luam in considerare? Cu siguranta nu!

Nu de fiecare data calitatea acestora este direct proportionala cu pretul sau aspectul. Se poate intampla de multe ori sa platim mai mult pentru marca produsului decat pe produsul in sine.

Din acest motiv este important ca in momentul in care ne decidem sa schimbam unul dintre aceste produse, sa fim mai atenti la caracteristicile lor. Este extrem de important materialul din care sunt confectionate, conteaza mult si umplutura acestora, dar si forma lor.

Ideal ar fi sa optam pentru materiale prietenoase cu pielea, delicate la atingere, asa cum este bumbacul. De asemenea, pentru pilote si perne putem opta pentru o umplutura naturala din pene si puf sau pentru una sintetica antialergica.

Magazinul online Coneltex este locul unde regasim lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, protectii pentru saltea – toate de calitate superioara si la preturi competitive.

De ce Coneltex? Pentru ca vechimea de 27 de ani in domeniul confectiilor textile si locul fruntas pe care il ocupa pe aceasta nisa recomanda magazinul ca fiind unul de incredere ce produce si comercializeaza numai confectii textile de calitate superioara.

Cei interesati sa descopere toate produsele puse la dispozitie de Coneltex sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.

Leave a reply