Impresia conteaza

Impresia conteaza

Cand faceti cunostinta cu cineva sau cand luati parte la un eveniment fie el unul placut sau mai putin placut pentru voi impresia pe care o faceti conteaza intr-o masura destul de mare.

Acest lucru se intampla cu atat mai mult cu cat trebuie sa luati parte la un eveniment unde nu cunoasteti foarte multa lume si unde cu siguranta veti fi analizata de sus pana jos. Pentru a lasa insa pe toti fara cuvinte trebuie sa obtineti o armonie in ceea ce priveste tinuta, coafura dar mai ales accesoriile pe care le veti purta si unde intra si bijuteriile.

Alegerea celor mai potrivite bijuterii insa indiferent daca este vorba despre inele argint sau coliere nu este tocmai usor mai ales daca este vorba despre o varietate de modele dintre care trebuie mereu sa alegeti ceea ce se potriveste.

Ce trebuie insa sa faceti pentru a evita orice situatie problematica este sa aveti mereu in colectia voastra de bijuterii un numar destul de generos de seturi de bijuterii fie ca sunt unele de argint, unele din aur sau chiar si unele modele de bijuterii placate cu aur.

Acest lucru este necesar pentru ca de cele mai multe ori se cuvine sa purtati ceva diferit la fiecare eveniment la care participati iar bijuteriile sunt urmatorul element analizat dupa rochie sau pantofi.

In gama de bijuterii handmade la care am facut referire trebuie sa aveti mai multe perechi de cercei astfel nu doar la eveniment ci in fiecare zi sa puteti opta pentru o pereche diferita iar asta nu va ramane neobservat cu siguranta. Urmatorul element ar trebui sa fie colierul unde aveti la fel posibilitatea de a opta pentru mai multe modele de lantisoare sau daca nu este nevoie puteti doar sa alegeti sa aveti mai multe modele de medalioane.

Urmatorul aspect este insa cel al bratarilor si inelelor unde nu cred ca mai este nevoie de precizari iar rezenta unor inele cu pietre poate face orice tinuta una deosebita. Un element insa care trebuie prezent mai ales pentru evenimentele mai estivale si poate chiar unele de la piscina este bratara pentru picior care a devenit un accesoriu must have al ultimilor ani.

Exista si situatii in care poate aveti deja unele bijuterii fie ele bijuterii de argint sau din alte materiale si care au o valoare sentimentala destul de mare pentru voi.

Acestea nu trebuie in mod obligatoriu eliminate ci puteti foarte usor sa apelati la un bijutier fie pentru curatare sau daca doriti le puteti transforma chiar si in unele bijuterii placate cu aur. Revenind insa la ceea ce conteaza cel mai mult trebuie sa urmariti ca indiferent de categoria evenimentului la care veti participa toate componentele tinutei sa se armonizeze unele cu celelalte.

Leave a reply