Implantul de par te poate salva de frustrarea lipsei de par – afla despre procedura de la Dr. Felix Hair Implant

Implantul de par te poate salva de frustrarea lipsei de par – afla despre procedura de la Dr. Felix Hair Implant

In viata merita sa faci tot ceea ce iti place si te face fericit. Despre aspectul fizic, vremurile actuale  ne demonstreaza cat de mult conteaza impresia pe care o faci. Este poate un etalon al ingrijriii de sine si nu numai. Doar ca unele aspecte nu depind de tine. Caderea parului spre exemplu poate duce la cheliere, una din cele mai jenante situatii pentru un barbat sau o femeie.

Ce poti face? In situatii extreme, cand zone foarte mari din scalp nu mai au par deloc, poti apela la implant de par. Nu oricine iti poate garanta ca aceasta abordare va fi una perfecta. Pana cand intalnesti clinica Dr. Felix Hair Implant, de specialitate.

Ce este special la tehnica aplicata la Dr. Felix Hair Implant?

Tehnica Q-FUE revolutioneaza modul in care se desfasoara implantul de par. Vorbim despre multa munca manuala, tehnica ce implica si ustensile speciale. Medicul nu taie, nu coase, ci doar recolteaza fire de par din zona occipitala – cel mai probabil zona va fi tunsa inainte de procedura. Acestea vor fi ulterior implantate in zonele cu probleme, in functie de cum a stabilit medicul inainte de operatie.

Tot acest procedeu este realizat conform unor protocoale medicale stricte. Pregatirea va fi ca cea in cazul operatiilor chirurgicale, doar ca anestezia nu va fi totala, pacientul va fi constient pe toata durata interventiei.

Ca sa intelegi concret ce diferente majore sunt intre tipurile de proceduri, tine cont ca tehnica Q-FUE va insemna recupare rapida, fara cicatrici. In plus, datorita faptului ca implantarea in sine a firelor de par va fi o munca manuala, medicul va putea alege corespunzator locul si unghiul de implantat un fir, astfel incat va fi remarcat un look total natural dupa ce parul incepe sa creasca.

Clinica este una de prestigiu

Daca ai dubii despre cine este mai bun in acest domeniu, trebuie sa stii ca atunci cand vine vorba de clinica Dr. Felix Hair Implant vorbim despre recomandari ce vin de la pacienti din tara si nu numai. Sunt persoane publice ce recomanda acest loc. Daca exista un top al clinicilor atunci aici e high class-ul.

Pentru cei care nu pot ajunge in capitala prea curand sau pentru cei care sunt din tara si este destul de greu sa se organizeze pentru a se prezenta in persoana la clinica, atunci consultatia online este posibila. Urmeaza cei cativa pasi pentru a intra in contact cu medicul specialist, pentru a primi si primele informatii despre ce poate fi corectat in cazul tau.

Chiar daca ti se pare banal in prima faza, viata fara podoaba capilara poate fi cu adevarat frustranta!

Leave a reply