Imbina utilul cu placutul – decorul camerei cu fototapetul de la Deco-Perete.ro

Imbina utilul cu placutul – decorul camerei cu fototapetul de la Deco-Perete.ro

Cand vine vorba despre amenajarea casei, atentia la detalii este esentiala in crearea unui spatiu personalizat, adaptat nevoilor si gusturilor noastre.

Fototapetul este o inovatie in ceea ce priveste decorarea peretilor casei si a altore suprafete drepte din casa, la indemana oricui si din ce in ce mai folosita in ultima vreme. Avand un pret accesibil, cu ajutorului lui putem decora orice incapere.

Spatiul in care locuim este cel in care petrecem cel mai mult timp. De ce sa nu il transformam intr-un loc atat primitor cat si util? Avand la indemana atatea variante de a decora o incapere, de ce sa nu o alegem pe cea mai putin costisitoare si mai deosebita din punct de vedere estetic?

Atunci cand avem pereti goi si nu stim cum sa ii punem in valoare, cea mai buna varianta o reprezinta fototapetul. Acesta va schimba in totalitate aspectul incaperii intr-un timp scurt, spatiul devenind unul mai vibrant, mai plin de viata.

Ideal ar fi ca peretele pe care decidem sa aplicam fototapetul sa nu fie obstructionat de alte obiecte, ca de exemplu un televizor suspendat montat pe un suport. Daca de exemplu in fata peretelui pe care il montam avem asezata o masa cu scaune, acesta trebuie sa fie in concordanta cromatica cu ele.

De ce sa alegem fototapetul?

In primul rand pentru ca oricine il poate aplica, fara a avea nevoie de ajutorul unui expert in decoratiuni interioare. Atunci cand montam un fototapet nu facem deranj in casa, ca in cazul renovarilor cu care suntem obisnuiti. Se aplica foarte simplu, rapid si este mult mai ieftin decat renovarile pe care in mod normal le facem.

Fototapetul se poate aplica pe orice spatiu drept, de la caramida, beton, tencuieli si pana la panouri de orice fel. Se poate aplica inclusiv pe usa sau pe orice piesa de mobilier.

In functie de material, unele fototapete sunt superlavabile, putand fi curatate foarte usor cu ajutorul unei carpe umezite cu apa. Dar si cele pe hartie au viata indelungata daca avem grija sa nu le murdarim.

Culorile fototapetului se pastreaza vibrante in timp, nu devin fade si nu trebuie sa ne facem griji ca va trebui sa il inlocuim rapid.

Un alt avantaj este ca pe piata gasim o multitudine de modele interesante. Pe deco-perete.ro, magazinul online care pune la dispozitia clientilor o gama variata de fototapete, le gasim grupate pe categorii, in functie de preferintele si hobby-urile noastre si aici putem enumera: cele cu peisaje, motive florale, 3D, orase, decorative, cele cu harti, animale sau cele destinate camerei copilului (si nu numai) cu motive reprezentand lumea Disney sau Star Wars.

O buna idee, in cazul in care suntem pasionati de geografie sau daca dorim sa obtinem un decor contemporan si sa iesim din barierele clasice, ar fi alegerea unui fototapet harta Romaniei.

Acesta va da cu siguranta o nota altfel incaperii si va fi apreciat de catre toti cei ce ne vor trece pragul casei. Este ideal pentru a fi aplicat atat in dormitor, cat si in living, avand o suprafata texturata si putin lucioasa care se va combina perfect cu decorul contemporan pe care deja il avem.

Leave a reply